Tribuna
34 de designeri s-au întrecut la Festivalul Naţional Studenţesc de Modă și Design Vestimentar ”Be Creative”
Liuba STARII
2521 vizualizari
34 de designeri s-au întrecut la Festivalul Naţional Studenţesc de Modă și Design Vestimentar ”Be Creative”
Creativitatea şi nonconformismul au fost conceptele care au caracterizat colecţiile celei de-a opta ediţie a Festivalului-Concurs "Be Creative". În cadrul evenimentului, 34 de designeri absolvenţi din ţară au transformat designul într-o adevărată artă.

Trofeul "Be Creative" a fost obținut de Andreea Matei. Colecția ”Ugly Me” a performat drept cea mai inovatoare dintre cele 34 de colecţii participante la festival. Locul al doilea a fost ocupat de Flaviu Kelemen, absolvent al Facultății de Arte și Design din Timișoara (promoția 2019), cu o colecţie intitulată “(Monsters) Under my bed”. Medeea Ene, absolventă a Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti (promoția 2019), a ocupat ce-a de-a treia poziție a podiumului cu colecția “Bodacious”. Premiul special al juriului oferit de Casa de Cultură a Studenţilor a fost câștigat de Mircea Negrilă, absolvent al Universităţii Naţionale de Arte din Bucureşti (promoția 2019), cu o colecție numită “Disconnected”.

Colecția ”Monolog” creată de Ionuț Piscureanu, absolvent al Facultății de Arte și Design din Timișoara a câştigat "Premiul special al juriului". Secțiunea "Cel mai bun model al festivalului", secțiunea fete, a fost câștigată de Bianca Mazilu. Locul al doilea a fost ocupat de Andreea Creţu, locul al treilea revenindu-i modelului Maria Tudorache.

Premiul pentru "cea mai bună prezență scenică" a fost câștigat de Andreea Gîlcă, iar Alexandra Cinduleţ a fost desemnată drept "cel mai expresiv model feminin de pe catwalk".”Premiul special al juriului" secţiunea fete a fost câştigat de Anamaria Molnar şi Alina Blezu, iar "Premiul pentru cel mai bun debut" a fost obținut de Arianna Blotor.

Secțiunea modele băieți a fost câștigată de Liviu Banea,urmat de Mircea Vlad şi Bogdan Ţogoe pe locul trei. Evenimentul a fost organizat de ”Asociația Cleopatra Models Management" și cofinanțat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria Municipiului Sibiu.







comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA