Tribuna
30 septembrie, termenul limită pentru declarația de salubritate
30 septembrie, termenul limită pentru declarația de salubritate

Pentru scutirea de la plata taxei de salubrizare, sibienii care dețin un imobil nelocuit sau neutilizat trebuie să depună anual, până în 30 septembrie, o declarație pentru anul în curs prin care să ateste sau să reconfirme că respectivul imobil are în continuare acest statut, anunță Primăria Sibiu. Împreună cu declarația, cetățenii trebuie să depună și confirmarea din partea Asociației de Proprietari și/sau orice alt document care să ateste faptul că imobilul este nelocuit/nefuncțional. 

Sibienii care dețin astfel de imobile mai au astfel câteva zile pentru a depune declarația și documentele doveditoare: în format electronic prin platforma de salubrizare de pe https://www.salubrizare.sibiu.ro/ sau prin e-mail: declaratie.salubrizare@sibiu.ro  sau în format tipărit la registratura Direcției Fiscale de pe str. Turismului nr. 15A. 

Formularul pentru această declarație poate fi descărcat de pe următorul link: https://www.sibiu.ro/ro2/pdf/formulare/Declaratie_de_impunere_stabilire_taxa_speciala_de_salubrizare.pdf.

Precizăm că în situația în care nu depun declarația până la data de 30 septembrie, proprietarii acestora vor plăti o taxă de salubrizare în cuantumul penalizator egal cu dublul valorii abonamentului standard, adică 84 de lei/lună.

 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA