Tribuna
30 de studenți ai ULBS au descoperit "Sibiul meu”
Andra MARINESCU
1629 vizualizari
30 de studenți ai ULBS au descoperit
Aproximativ 30 de tineri, studenți ai Universității "Lucian Blaga” din Sibiu și afiliați la diferite structuri reprezentative, au participat la proiectul "Sibiul meu”, inițiat de asociația studențească "Solidus”. Programul, aflat la cea de-a treia ediție, își propune să promoveze Sibiul studențesc.


 

Studenții participanți s-au fotografiat în punctele cheie ale orașului, dorind să sublinieze viața studentului sibian, să surprindă caracteristicile care fac viața de student în orașul de pe Cibin cu adevărat frumoasă, spun ei. Astfel, s-au plimbat la Biblioteca ULBS, Facultatea de Medicină, Parcul Cetății, Piața Mare, Turnul Sfatului, Podul Minciunilor, Biserica Evanghelică, Parcul Sub Arini, Complexul Studențesc Parc, Muzeul în Aer Liber etc.

Proiectul lansează un mesaj de unitate între studenții ULBS, care se va concretiza în curând printr-un parteneriat mai solid cu unicul obiectiv principal, și anume acela de a iniția proiecte de calitate în beneficiul studenților și comunității”, spune Sergiu Lazăr. președintele asociației „Solidus”.

Organizațiile implicate în proiect sunt AS Solidus – Facultatea de Inginerie, Organizația Studenților Farmaciști – Facultatea de Medicină și Farmacie, Asociația Studenților Psihologi din Sibiu și Liga Absolvenților și Studenților de la Științe Politice și Relații Internaționale – Facultatea de Științe Socio-Umane.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Comunicat Carmangeria Imperial final
Licitatie publica

accentmedia