Tribuna
3.400 de spectatori în 25 de ore
Andra MARINESCU
842 vizualizari
3.400 de spectatori în 25 de ore
Cea de-a patra ediţie a maratonului "25 de ore de teatru non-stop", desfăşurată în perioada 5-6 aprilie, a ajuns la final. Aceasta a adunat aproximativ 3.400 de spectatori şi, deşi s-a încheiat oficial duminică noaptea, a mai continuat şi luni, de la ora 21, cu repetarea reprezentaţiei "Nu de gât", cel mai aplaudat spectacol.
25 de ore, 25 de eveni­mente şi 12 locaţii au reuşit să strângă circa 3.400 de oameni la conferinţe, piese de teatru, workshopuri şi alte manifestări din program. "Succesul festivalului a depă­şit şi aşteptările noastre. Sin­cer, nu ne-am aşteptat ca să­lile să fie arhipline şi interesul oamenilor atât de mare", a spus Bogdan Sărătean, di­rec­torul festivalului "25 de ore de teatru non-stop".
Maratonul a presupus, pe lângă teatru neîntrerupt, şi ceasuri întregi de fotografiat. Adrian Bulboacă a venit special din Bucureşti, să surprin­dă prin aparatul său foto cât mai multe reprezentaţii din program. De obicei, fotogra­fia 20 de piese într-un festival de o săptămână.
Deşi maratonul, oficial, a luat sfârşit duminică, luni s-a prelungit. Astfel, s-a jucat cel mai aplaudat spectacol într-una din cafenelele din centrul Sibiului. După lungi dezbateri, organizatorii au stabilit că acesta este "Nu de gât", o piesă cu o dualitate rar întâlnită, o dramă despre falsa toleranţă şi despre asu­marea identităţii, o comedie despre ipocrizia noastră cea de toate zilele şi despre rezis­tenţa prieteniei la proba sin­cerităţii, dar şi un spectacol dramatic despre nelinişti neprevăzute. Spectacolul a început aseară la ora 21 şi a fost aplaudat de un public numeros, de altfel.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia