Continental
Tribuna
28 de televizoare pentru pacienții Spitalului Județean de Urgență Sibiu, primite de Moș Nicolae
28 de televizoare pentru pacienții Spitalului Județean de Urgență Sibiu, primite de Moș Nicolae

Pacienții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu au avut un mic motiv de bucurie, de Sfântul Nicolae, când unitatea medicală a primit 28 de televizoare moderne, distribuite pe secțiile spitalului.

Astfel, 3 trei televizoare au ajuns la Secția Oncologie și Secția Hematologie, câte două la Compartimentul de Dializă și Secția Boli Infecțioase și câte unul pentru alte secții ale spitalului unde pacienții stau internați mai mult timp.

Banii pentru cumpărarea televizoarelor, 14.000 de lei, au venit din donațiile unor persoane fizice.

  • “Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu le mulțumește tuturor celor care au acordat aceste sponsorizări și sperăm că posibilitatea de a urmări la televizor programele de sărbători va aduce un pic de bucurie și alinare celor care, din motive de sănătate, nu se află alături de familie sau prieteni. Totodată, le dorim tuturor însănătoșire grabnică”, a declarat managerul spitalului, ec. Cornel Benchea.
comentarii
1 comentarii

Operațiunea de îndobitocire și spălare pe creier trebuie susținută si continuată peste tot: in spitale, în sălile de asteptare, în mijloacele de transport în comun. În felul acesta vom avea un public informat, educat și respinsabil.
SponsorIi să cumpere televizoare și în școli iar copiii să învețe direct de pe youtube, iar în pauze să li se pună publicitate.
Trebuie să ne aliniem la standardele UE , nu-i așa?
Un cititor
06.12.2018 19:07
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia