Continental
Tribuna
251 de pacienți de la Județean și 92 de la Psihiatrie vor vota cu urna mobilă
251 de pacienți de la Județean și 92 de la Psihiatrie vor vota cu urna mobilă

Cei 251 de pacienți ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu vor vota prin intermediul urnelor mobile trimise de birourile electorale ale secțiilor de votare nr. 34, 35 și 36, iar cele 92 de persoane internate la Psihiatrie vor primi urna specială de la secția de votare nr. 18.

Secțiile de votare au fost deschise, sâmbătă pentru primirea cererilor scrise formulate de alegătorii care solicită deplasarea urnei speciale, anunță BEJ.

Biroul Electoral Județean nr. 34 Sibiu, prin decizia nr. 13/09.11.2019, a repartizat cererile depuse de persoanele internate în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) și la Spitalul de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda”. Cei 251 de pacienți ai CSJU vor vota prin intermediul urnelor mobile trimise de birourile electorale ale secțiilor de votare nr. 34, 35 și 36. Cele 92 de persoane internate la Psihiatrie vor primi urna specială de la secția de votare nr. 18.

Transportul urnei speciale se face sub paza personalului structurilor Ministerului Afacerilor Interne.

De asemenea, sâmbătă, au mai fost operate înlocuiri ale reprezentanților formațiunilor politice în birourile electorale ale secțiilor de votare, în conformitate cu art. 15, al. 2 din Legea 370/2004. Procesele verbale, întocmite de Biroul Electorale Județean, au fost aduse la cunoștința birourilor electorale ale secțiilor de votare.

Nu au fost înregistrate incidente, toate activitățile de organizare a procesului electoral pentru alegerea Președintelui României din anul 2019 desfășurându-se cu respectarea prevederilor legale, transmite Biroul de presă al BEJ.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia