Tribuna
Comunicat de presa
25.000 lei pentru Secția Prematuri după Cursa de Rățuște
25.000 lei pentru Secția Prematuri după Cursa de Rățuște

 

După evenimentul Cursa de Rățuște, Rotaract Club Sibiu a donat suma de 25.000 lei Secției de Prematuri a Spitalului Clinic Județean Sibiu.
Prin intermediul acestei donații, Rotaract Club Sibiu a venit în sprijinul Asociației Baby Care Sibiu și astfel s-a reușit achiziționarea unui incubator special conceput pentru gemenii născuți prematur și a unei lămpi de fototerapie utilizată în tratamentul icterului neonatal.
“Ne bucurăm că evenimentul nostru, Cursa de Rățuște, a avut un impact pozitiv în comunitate și am reușit, împreună, să oferim o șansă la viață copiilor născuți prematur. Dorim să mulțumim instituțiilor publice, partenerilor și sponsorilor noștri pentru buna colaborare, de asemenea, mulțumiri speciale întregii comunități sibiene pentru susținere și implicare, am fost impresionați de numărul mare de persoane ce s-au alăturat cauzei noastre.” – a declarat Paul Văcaru, președintele Rotaract Club Sibiu.
“Ne-a bucurat foarte mult inițiativa Rotaract Sibiu de a ajuta Secția de Prematuri prin organizarea concursului de rățuște. Ne străduim deja de câțiva ani, prin diverse proiecte, inclusiv prin participarea la Maratonul Sibiului, să dotăm Secția de Prematuri cu incubatoare și aparatură modernă întrucât unele incubatoare și echipamente existente în secție au vechime de peste 30-40 de ani și nu mai corespund standardelor moderne de îngrijire și tratament. Ne-am bucurat, în plus, de o zi frumoasă, de o organizare perfectă a evenimentului de către tinerii de la Rotaract, de o participare numeroasă la eveniment. Iar ca rezultat al donațiilor din partea participanților, cu ajutor din partea sponsorilor și partenerilor acestui eveniment, cu suma obținută au putut fi achiziționate un incubator deschis modern pentru gemeni, cu salteluță de apă caldă (în ultimii ani a crescut numărul de gemeni) și o lampă modernă de fototerapie, cu leduri, destinată tratamentului icterului. Mulțumim mult, încă o dată, tinerilor frumoși și generoși de la Rotaract Sibiu, participanților la cursa rățuștelor, sponsorilor și partenerilor acestui eveniment. Sperăm să ne revedem anul viitor cu un proiect la fel de frumos!” – a declarat doamna dr. Maria Livia Ognean, președintele asociației Baby Care Sibiu.
Eveniment susținut de: Visma, Redal Events, ODU, Boromir, Feleacul, Pefoc.ro - Seminee, Marquardt, New Concept Living, Consilo Web, ConsPro, Rotary Club Sibiu, Interact Club Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu, Consiliul Județean Sibiu, Apele Române, Eben Advertising, Baby Care Sibiu, Print Sibiu și Radio Impuls.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Festivalul 25 ore de teatru non-stop

Muzeul Astra

SEVIS

Vacanta Eurotrip
info
A.D.I. Eco Sibiu
EVENIMENT TV
Hoghilag erata
Licitatie publica

accentmedia