Continental
Tribuna
246 de cazuri de gripă, în școlile din județul Sibiu. Grădinița din Bungard, închisă
Andra MARINESCU
3576 vizualizari
246 de cazuri de gripă, în școlile din județul Sibiu. Grădinița din Bungard, închisă
© Arhiva TRIBUNA
Peste 240 de cazuri de gripă, în școlile din județul Sibiu. Grădinița din Bungard este singura instituție de învățământ care luni, marți și miercuri nu va fi deschisă, doi copii fiind bolnavi.


Potrivit unor statistici ale Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, luni erau înregistrate 246 de cazuri de gripă în școlile și grădinițe din județ, o singură unitate fiind închisă din această cauză, respectiv Grădinița din Bungard, din cadrul Școlii Gimnaziale "Mihai Viteazu" Șelimbăr. Grădinița nu are cabinet medical.
Conform lui Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al IȘJ Sibiu, statisticile arată, printre altele: trei cazuri de gripă la Școala Gimnazială "Ioan Ban - Dascălu" Poiana Sibiului, nouă la Școala Gimnazială nr. 8 din Sibiu, trei la Grădinița cu Program Prelungit "Pinocchio" Sibiu, câte unul la Școala Gimnazială nr. 21 Sibiu, Școala Gimnazială "Marțian Negrea" Valea Viilor, la Colegiul Național "Octavian Goga" din Sibiu și la Liceul Tehnologic "Ilie Măcelariu" Miercurea Sibiului, două la Școala Gimnazială "Ioan Slavici" Sibiu, trei la Grădinița cu P. P. nr. 33 Sibiu, patru la Școala Gimnazială "Regina Maria" Sibiu și la Liceul Teoretic "Constantin Noica" Sibiu, opt la Liceul de Artă Sibiu și zece la Grădinița cu P. P. "Elefănțelul Curios" Sibiu.
Cele mai multe cazuri de gripă sunt înregistrate la Școala Gimnazială Hoghilag, respectiv 28. De asemenea, un număr ridicat de îmbolnăviri este și la Școala Gimnazială "Nicolae Iorga" din Sibiu, respectiv 18.
În total, în județul Sibiu, 74 de școli nu au cabinet medical, 25 au cabinet cu medic școlar și 29 au asistent medical.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia