Tribuna
21 de sibieni au fost testați pozitiv la SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore
Laura BUCIU
1175 vizualizari
21 de sibieni au fost testați pozitiv la SARS-CoV-2 în ultimele 24 de ore

În județul Sibiu, de la debutul pandemiei și până în prezent au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS-CoV-2, 1.952 de persoane (dintre care 1.827 de adulți și 125 de copii).

Până duminică, au fost vindecate 1.309 persoane, iar 105 persoane au decedat.

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Sibiu au fost confirmate pozitiv un număr total de 21 persoane, una fiind minoră.

Conform legii nr 136/18.07.2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, Centrul Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției (CJCCI) are în monitorizare un număr de 916 persoane aflate în carantină la domiciliu și un număr de 130 de persoane în izolare la domiciliu.

 

Sute de sibieni verificați

 

Sâmbătă, în județul Sibiu, 215 polițiști, jandarmi și polițiști locali au fost angrenați în acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse pe perioada stării de alertă.

Au fost verificate 739 de persoane cu privire la respectarea interdicțiilor și măsurilor impuse. De asemenea, au fost verificate 37 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și 58 de mijloace de transport.

Polițiștii locali sibieni au verificat 326 de persoane.

În cadrul acțiunilor desfășurate nu au fost constate nereguli pe linia respectării măsurilor de protecție individuală.

În cursul zilei de 19 septembrie, nouă jandarmi sibieni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în această perioadă, în stațiunile montane Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, în zonele de îmbarcare / debarcare ale telecabinei, pe raza stațiunii Păltiniș, în stațiile mijlocului de transport în comun. De asemenea, jandarmii sibieni au desfășurat acțiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în localitatea Arpașu de Sus. În urma desfășurării acțiunilor nu au fost aplicate sancțiuni.

Personalul SPF Aeroport Sibiu a efectuat activități preventive pe raza aeroportului pentru verificarea respectării normelor de siguranță în contextul pandemic, nefiind aplicate sancțiuni contravenționale.

 

comentarii
1 comentarii

O stire senzationala!!!Ne omorati cu aceste stiri.Presa ar trebui sa o lase mai incet cu aceste scenarii politice.Nu mor caii cand vor caini si nici cainii cand vor stapanii.
gogu
20.09.2020 18:22
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia