Tribuna
2.000 de viziere au ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu
Sorana MAIER
1825 vizualizari
2.000 de viziere au ajuns la  Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu

Şcoala de programare Code Master a realizat un prototip de vizieră care a fost agreat de specialiștii Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, iar duminică, a livrat 2.000 de viziere unităţii medicale.

Vizierele au fost realizate și cu sprijinul financiar al companiei Continental Sibiu, care s-a implicat activ în acțiuni de responsabilitate socială în această perioadă, fiind printre primele companii care au donat o sumă considerabilă Fundației Comunitare în cadrul campaniei Un spital + o comunitate, potrivit Consiliului Judeţean Sibiu.
Procesul de asamblare a vizierelor a fost posibil prin implicarea voluntară a mai multor angajați Continental Sibiu, dar și a altor persoane care și-au dorit să contribuie la protejarea sistemului medical și sanitar în lupta cu noul coronavirus.
"Personalul medical din prima linie va fi de azi mai protejat în fața coronavirusului, mulțumită donației de viziere pe care cei de la Code Master și Continental Sibiu au făcut-o Spitalului Județean. Sunt profund impresionată de valul de sprijin venit din partea tuturor celor care își doresc să-i ajute pe cei care se luptă pentru sănătatea noastră, dar și a lor. Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți și mai ales pentru faptul că ați ales să ne fiți alături!" a declarat Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu.„Ni se pare firesc să ne implicăm în comunitatea din care facem parte de mai bine de 15 ani, iar astfel de acțiuni reflectă valorile companiei. Atunci când comunitatea trece printr-o perioadă critică și are nevoie de noi, îi răspundem cu solidaritate. Ne bucurăm că angajații noștri împărtășesc valorile Continental și că am reușit împreună să contribuim semnificativ la lupta contra COVID-19”, a declarat Lăcrămioara Dărăban, Head of Human Relations Continental Sibiu.

Viziera creată de Code Master împreună cu alți voluntari este pe lista echipamentelor de protecție omologate și în alte țări care luptă împotriva coronavirus și care caută permanent soluții de protecție a personalului medical. Aceasta are un sistem de răbdare și prindere dublă conform cerințelor ISU și oferă protecție pentru toată fața: nas, gură și ochi.
"E momentul ca fiecare dintre noi să dea tot ce e mai bun și să folosim experiența acumulată în scopul recâștigării normalității de a ne putea vedea fără restricții, de a fi alături de cei dragi fără teamă. Îmi doresc ca prin forța exemplului propriu să îi inspir atât pe elevii școlii mele, dar și pe toți cei care pot face ceva, astfel încât să le fim alături celor care azi se luptă neobosiți cu stoparea acestui virus" a declarat Călin Galan, managerul școlii Code Master Sibiu

comentarii
2 comentarii

Nu mai corectati textele inainte de tipar? Cititi sistem de rabatare si prindere, nu "sistem de rabdare si prindere" ! Da-ne, Doamne, rabdare sa trecem peste toate!
08.04.2020 08:22
E prea plina lumea de Ghita-contra ca tina. Unde ai citit in articol ”Fara masca fara masusi fara nimic...” ? N-ai inteles nimic. Felicitari celor de la Code Master Sibiu si altora asemenea lor; oameni adevarati, nu chibiti de pe margine...
pentru Andrei Eremia
08.04.2020 10:24
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Grant pentru capital de lucru TURTHA & SAVOURY SRL

Comunicat_de_Presa_Fagus ROM

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia