Tribuna
Sevis
192 de elevi și preșcolari din județul Sibiu nu au mers, joi, la școală
Andra MARINESCU
889 vizualizari
192 de elevi și preșcolari din județul Sibiu nu au mers, joi, la școală
Cinci unități de învățământ din județul Sibiu, respectiv patru școli și o grădiniță, au suspendat, joi, parțial, cursurile, din cauza numărului mare de viroze. În total, 192 de elevi sunt afectați de această decizie.


Joi, cursurile au fost suspendate la grupa mare - Secția Germană de la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 22 Sibiu și, de asemenea, în perioada 20-21 februarie, la clasa I C de la Colegiul Național ”Octavian Goga” Sibiu, deoarece 11 elevi au fost confirmați cu suspiciune de gripă la testul rapid, la clasele I A și IV A de la Școala Gimnazială ”Nicolae Iorga” Sibiu, la clasele I A și VIII C de la Școala Gimnazială ”Georg Daniel Teusch” Agnita și la clasa a VIII-a A de la Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu, deoarece peste 20% din elevi sau preșcolari au viroză.
"În total sunt 192 de elevi și preșcolari afectați de această decizie. În urma centralizării pe care IȘJ Sibiu a realizat-o joi, 20 februarie, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu au fost raportate, în rândul elevilor, 219 de cazuri cu suspiciune de gripă, cu nivel pozitiv la testarea rapidă, și 2209 de cazuri de viroză", a precizat Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu.
Potrivit acestuia, cele mai multe cazuri sunt întâlnite la: Școala Gimnazială Roșia - 122, Liceul Teoretic "Gheorghe Lazăr" Avrig - 91, Școala Gimnazială nr. 18 Sibiu - 87, Școala Gimnazială nr. 1 Sibiu - 84 și Colegiul Național "Octavian Goga" Sibiu - 80.


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia