Tribuna
17 elevi au chiulit de la proba de Limbă maternă a simulării BAC-ului
Andra MARINESCU
769 vizualizari
17 elevi au chiulit de la proba de Limbă maternă a simulării BAC-ului
© Răzvan NEGRU
17 elevi din județul Sibiu au lipsit de la cea de-a doua probă scrisă a simulării Bacalaureatului.


Potrivit lui Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean, din cei 545 de elevi care puteau susține simularea acestei probe au fost prezenți 96, 88%, respectiv 528 elevi. Conform IȘJ Sibiu,  nu au existat probleme în privința organizării acestei simulări, toate unitățile de învățământ cu clase liceale putând accesa, multiplica și distibui subiectele la timp.
La această probă au fost prezenți 270 elevi din clasa a XI-a și 275 de elevi din clasa a XII-a.
Miercuri, elevii vor susține proba obligatorie a profilului, respectiv examenul la Matematică pentru absolvenții claselor de liceu cu profil real din filiera teoretică, pentru cei care au terminat filiera tehnologică și pentru absolvenții de la profilul militar și profilul pedagogic – specializarea învățători-educatoare, din filiera vocațională, sau la Istorie, pentru absolvenții de la profilul umanist din filiera teoretică și pentru toate profilurile și specializările din filiera vocațională.
Joi, 21 martie, elevii vor avea proba la alegere a profilului şi specializării, care se organizează numai pentru elevii clasei a XII-a. Ei vor avea de ales între Fizică, Chimie, Biologie, Informatică, Geografie, Filosofie, Logică și Argumentare, Psihologie sau Sociologie. Potrivit calendarului MEN, rezultatele simulării vor fi afișate pe 29 martie. Notele vor putea fi trecute în catalog doar dacă elevul va dori acest lucru.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia