Tribuna
SEVIS
150 de tone de antiderapant au fost împrăștiate pe drumurile din județul Sibiu
150 de tone de antiderapant au fost împrăștiate pe drumurile din județul Sibiu

Ninsoarea care a căzut marți noaptea în județul Sibiu a făcu necesară intervenția utilajelor de deszăpezire pe drumurile județene. Circulația nu a fost blocată, dar responsabilii drumurilor îndeamnă șoferii la prudență.

SC Drumuri și Poduri SA Sibiu, entitate aflată în subordinea Consiliului Județean Sibiu,  a acționat cu utilaje cu lamă și material antiderapant pe toate cele 8 zone care acoperă raza Județului Sibiu, respectiv: zona 1 (Cristian – Săliște – Jina), zona 2 (Sibiu – Cisnădie – Păltiniș), zona 3 (Cisnădie – Sadu – Avrig – Poiana Neamțului), zona 4 (Cîrța – Arpașu – Bruiu), zona 5 (Chirpăr – Agnita – Bruiu), zona 6 (Dumbrăveni – Mediaș), zona 7 (Șeica Mare – Vecerd) și zona 8 (Loamneș – Păuca).

De marți noaptea până miercuri dimineața a fost nevoie de 150 de tone de material antiderapant.

„Deoarece în acest moment circulația pe drumurile județene se desfășoară în condiții de iarnă rugăm participanții la trafic să circule cu atenție sporită, în special pe sectoarele de drum unde se află utilajele de intervenție si de asemenea recomandăm ca mașinile să fie echipate corespunzător”, a transmis SC Drumuri și Poduri SA.

 Numărul de telefon la care se poate apela pentru sesizări și informații referitoare la starea drumurilor județene este 0269.210.884 (apelabil 24 de ore din 24).

         

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Noua ne pasa

publicare anunturi

Somarest

PORTAL MEDICAL

Comunicat_de_Presa_benef-finali-Amador-Concept

Comunicat de presa Jujube Atelier

COMUNICAT DE PRESA

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia