Tribuna
Sevis
150 de oameni care cred în puterea ideilor de a schimba lumea vin la TEDxSibiu
Andra MARINESCU
1025 vizualizari
150 de oameni care cred în puterea ideilor de a schimba lumea vin la TEDxSibiu
În această toamnă, Sibiu va fi acaparat de idei demne de răspândit. Pe 24 noiembrie, organizatorii TEDxSibiu invită comunitatea sibiană la o nouă ediție a evenimentului la care anul trecut au luat parte speakeri precum Elena Lotrean, Radu Nechifor, Eyedrops sau Claudiu Petria.


Ediția din acest an va avea loc la Teatrul "Gong" și va aduna aproximativ 150 de oameni care cred în puterea ideilor de a schimba lumea.
„Succesul ediției de anul trecut ne-a demonstrat că Sibiul merită să fie pe harta evenimentelor TEDx, iar acest lucru ne-a ambiționat să continuăm. Anul acesta pregătim o ediție mai bună și sperăm ca în timp TEDxSibiu să devină un eveniment de referință în România”, spune Oana Forfică-Iacob, curator TEDxSibiu.
TEDxSibiu este un eveniment non-profit, care își dorește să fie un catalizator al progresului comunității.
"Inovator și îndrăzneț, TEDxSibiu reprezintă locul unde vrem să oferim noi perspective, să redefinim idei împreună și să provocăm participanții să iasă din zona de confort. Credem că ideile ar trebui să circule liber în societate, tocmai de aceea, aducem în același loc speakeri din domenii diverse și o comunitate gata de acțiune, formată din tineri profesioniști, studenți și oameni care vor să facă diferența în societate", mai susțin organizatorii.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia