Tribuna
150 de magazine noi și primul cinema multiplex din Sibiu. Noul mall se deschide în 14 noiembrie
13793 vizualizari
150 de magazine noi și primul cinema multiplex din Sibiu. Noul mall se deschide în 14 noiembrie
© Răzvan NEGRU

Primul mall din interiorul municipiului Sibiu va fi deschis în 14 noiembrie, având un cinema multiplex, cu 9 săli de proiecție și o capacitate de 1.400 de locuri, 17 restaurante, 150 de magazine și o parcare pe patru niveluri.

NEPI Rockcastle, liderul investițiilor imobiliare din Europa Centrală și de Est, anunță oficial că Promenada Sibiu, situat în zona Gării Centrale, pe stradă Lector, nr 1-3A, își așteaptă vizitatorii începând cu 14 noiembrie.

Rezultat al unei investiții de 100 milioane de euro, cel de-al 19-lea Centru Comercial NEPI Rockcastle a fost construit pe un teren de 4,2 ha și dispune de o suprafață închiriabilă de 42.200 de metri pătrați.

„Investiția în Promenada Sibiu este una dintre cele mai mari pe care NEPI Rockcastle le-a făcut până acum în România, în afară Bucureștiului. Am investit nu doar financiar, dar și experiența acumulată din celelalte Centre Comerciale dezvoltate și administrate de noi și suntem siguri că peisajul comercial va fi reinventat și redesenat odată cu inaugurarea din noiembrie, atât prin branduri premium, dar și printr-un design unic în regiune. Avem primul Hypermarket Kaufland amplasat într-un Centru Comercial, primul multiplex cinematografic Cinegold din regiune, dar și o terasă cu o priveliște spectaculoasă’’, a spus Dorinel Udma, Asset Manager NEPI Rockcastle.

Mixul de magazine are la bază o rețetă de succes, aplicată de către dezvoltator în cele mai noi centre comerciale ale sale și constă în branduri premium internaționale și naționale de îmbrăcăminte, încălțăminte, înfrumusețare, accesorii, sport și jucării și de opțiuni multiple de distracție. Massimo Dutti, Guess, Bigotti, Levi’s, Mustang Jeans, Nissa, US Polo, Ganț&Lacoste, Tommy Hilfiger, Various Brands, Seroussi, Mohito, Zara, H&M, Bershka, Oysho, Pull&Bear, Stradivarius, CCC sau New Yorker sunt doar câteva dintre brandurile care își vor aștepta vizitatorii cu cele mai noi concepte ale sale, potrivit reprezentanților companiei.

Pasionații de gastronomie sau simpli curioși ai diferitelor bucătării locale și internaționale vor putea alege dintre meniurile variate oferite de cele 17 restaurante, fast-food-uri sau cofetării, în timp ce copiii se vor putea distra în zona dedicată lor, ce se va întinde pe aproape 500 de metri pătrați.

Terasa Promenada Sibiu, gândită drept un spațiu pentru organizarea de evenimente cultural-artistice, va găzdui și 4 restaurante.

Amplasat în centrul Sibiului, cu acces imediat din zona istorică și intensiv tranzitată de turiști, noul mall va aduce primul cinema multiplex din oraș, cu 9 săli de proiecție, având o capacitate totală de 1.400 de locuri.                                Vizitatorii Promenada Sibiu vor dispune de o parcare dispusă pe 4 niveluri, cu o capacitate totală de 1.600 de locuri, 400 dintre acestea având acces direct la cinema, food court și locul de joacă pentru copii.

 

 

Despre NEPI Rockcastle

NEPI Rockcastle este principalul grup de investiții și dezvoltare imobiliară din Europa Centrală și de Est. 

Grupul detine un portofoliu de proprietăți excepționale, avand o poziție dominantă în România, Polonia și Slovacia și o prezență puternică în Croația, Bulgaria, Ungaria, Republica Cehă, Serbia și Lituania.
Din portofoliul NEPI Rockcastle fac parte Mega Mall, Promenada Mall, Vulcan Value Center, Shopping City Timișoara, City Park Constanta, Ploiești Shopping City, Brăila Mall, Galați Shopping City, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare.

 

© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU
© Răzvan NEGRU


comentarii
5 comentarii

Niciun Mall mai cumsecade in portofoliu ....Deva, Neamt, Severin , Braila etc , cele slabute din Timisoara si Constanta... sper ca la Sibiu sa fie peste acest nivel,
Marianna
09.10.2019 12:12
Exact de asta avea nevoie Sibiul acum: de un nou Mall!
Gica Molisor
09.10.2019 22:41
Promenada Mall nu e spre selimbar? Au deschis o sucursala pe locul fabricii Mecanica?
09.10.2019 22:41
@Gica Molisor
Da, chiar aveam nevoie de un mall in Sibiu !
14.10.2019 09:18
@Marianna Evident vorbesti in necunostinta de cauza Deva Shopping, Braila Mall si celelalte intr-adevar sunt galerii comerciale banale de tip bix-box dar City Park si Timisoara Shopping City sunt singurele mall-uri serioase ale NEPI in Romania, cel putin cel din Timisoara l-am vizitat doar branduri unu si unu si un food court si zona de restaurante cu cupola din sticla imens si multiplex cu 13 sali 3D dintre care o sala IMAX si una 4DX si acuma face a doua sala Dolby Atmos din Romania. Cand o sa avem asa ceva la Sibiu mai vorbim, pana atunci inghitem in sec si ne multumim cu ce are restul ****mii.
John
26.01.2020 16:41
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia