Tribuna
15 străzi din cartierele Terezian, Lazaret și Țiglari vor fi modernizate de Primăria Sibiu
Sorana MAIER
2533 vizualizari
15 străzi din cartierele Terezian, Lazaret și Țiglari vor fi modernizate de Primăria Sibiu

Primăria Sibiu a început procedura de achiziție pentru modernizarea a 15 străzi din zonele Terezian, Lazaret și Țiglari, lucrări ce vor cuprinde refacerea carosabilului, a trotuarelor și a rețelelor.

“Continuăm programul de reabilitare a infrastructurii din cartiere cu modernizarea a 15 străzi situate în zonele Terezian, Țiglari și Lazaret, investiții în valoare estimată de aproximativ 10,5 milioane de lei”, spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Din zona Terezian au fost scoase la licitație străzile Honterus, Viorelelor, Eschile, Căpriorilor, Lăcrămioarelor, Pandurilor, Speranței, iar pentru zona Lazaret - Țiglari: străzile Hameiului, Garoafei, Băicoi, Topitorilor, Lacului, Primăverii, Rulmentului, Ovidiu.

„Lucrările care urmează să fie contractate includ amenajarea carosabilului și trotuarelor, modernizarea rețelelor de apă, canalizare și iluminat public și introducerea tubulaturii subterane pentru cablajul metropolitan. După semnarea contractului, străzile vor intra în lucru pe rând, anul acesta și anul viitor”, anunță Primăria Sibiu.

Lucrările vor fi finanțate dintr-un împrumut rambursabil contractat de la Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare. Procedura de achiziție se desfășoară în format electronic, doar pe platforma specială a băncii: https://ecepp.ebrd.com/respond/GUR2WA5X9R.

Firmele interesate sunt invitate să își creeze un cont pe această platformă și să depună ofertele electronice exclusiv pe această platformă, până în data 20 septembrie 2019.   

 

 

comentarii
1 comentarii

Strazile si trotuarele arata frumos numai ca, cablurile de pe stalpii de beton si mizeria lasata de cainii maidanezi si cainii insotiti de cucoanele din cartiere,ce masuri veti lua.
gogu din rampa
23.07.2019 14:55
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia