Tribuna
15 oferte depuse pentru proiectarea și execuția secțiunii 3 a autostrăzii Sibiu-Pitești
15 oferte depuse pentru proiectarea și execuția secțiunii 3 a autostrăzii Sibiu-Pitești
Foto cu caracter ilustrativ © Arhiva Tribuna

Ministerul Transporturilor a anunțat, sâmbătă, că până la termenul limită au fost depuse 15 oferte pentru contractul care prevede proiectarea și execuția lucrărilor pe secțiunea 3, Cornetu – Tigveni, a autostrăzii Sibiu-Pitești.

Potrivit Ministerului Transporturilor, valoarea estimată a contractului este de 5.324.779.469 lei, fără TVA.

Durata contractului este de 14 luni perioada de proiectare, 59 de luni perioada de execuţie şi 60 de luni perioada de garanţie a lucrărilor.

Traseul secțiunii 3 are o lungime de 37,4 kilometri, iar principalele lucrări sunt 95 de poduri și pasaje, un tunel cu două galerii independente în lungime de 1,7 km/ galerie, nodul rutier Cornetu și nod rutier Văleni, precum și un ecoduct în zona localităţii Călineşti.

Contractul va fi finanțat din fonduri europene nerambursabile.

„Comisia de Evaluare va analiza ofertele în conformitate cu prevederile documentațiilor de atribuire și cu legislația în vigoare în domeniul achizițiilor publice”, a transmis Ministerul Transporturilor.

 

comentarii
1 comentarii

Fotografia care însoțește știrea este din toamna anului 2016 când se lucra la reconstrucția segmentului de autostradă situat pe dealul Apoldului, între viaductul Aciliu și Apoldu de Jos, segment care face parte din lotul 3 Cunța - Săliște al autostrăzii Orăștie - Sibiu, lot deschis de mitomanul plagiator Victor Viorel Ponta și de sluga sa credincioasă Ioan Rus.
Alcibiade
29.11.2020 03:22
Din aceeasi categorie
Palatul Brukenthal Avrig

Electrica Furnizare

sevis

Q-House

publicare anunturi

Comunicat_de_Presa_ELLIXIRZ BAR

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia