Tribuna
13 școli cu prezență de 100% a elevilor, la cursurile de pregătire pentru examenele naționale
Andra MARINESCU
1199 vizualizari
13 școli cu prezență de 100% a elevilor, la cursurile de pregătire pentru examenele naționale
În școlile din județul Sibiu continuă pregătirea elevilor pentru susținerea examenelor de Evaluare Națională, pentru elevii absolvenți ai clasei a VIII-a, și de Bacalaureat, pentru elevii absolvenți de clasa a XII-a.


Joi, la nivelul unităților de învățământ din județul Sibiu, din cei 2572 de elevi din clasa a VIII-a, care aveau programate cursuri de pregătire, s-au prezentat 2108 de elevi (82%), iar din cei 1500 de elevi din clasa a XII-a s-au prezentat de 1079 elevi (71,9%).
Conform IȘJ Sibiu, cea mai bună rată de prezență, de 100%, s-a înregistrat în 13 de unități de învățământ: Școala Gimnazială Șura Mică, Școala Gimnazială Râu Sadului, Școala Gimnazială ”Viorel Cucu Paltin” Arpașu de Jos, Școala Gimnazială ”Ilie Micu” Ludoș, Școala Gimnazială Alma, Școala Gimnazială ”Ion Luca Caragiale” Sibiu, Școala Gimnazială Bazna, Școala Gimnazială Șeica Mică, Școala Gimnazială Nr. 7 Mediaș, Colegiul Național ”Gheorghe Lazăr” Sibiu (clasa a VIII-a), Școala Gimnazială ”Aurel Decei” Gura Râului, Școala Gimnazială ”Samuil Micu” Sadu, Școala Gimnazială ”Aviator Ioan Sava” Alțâna și Școala Gimnazială ”Constantin Ioan Motaș” Mediaș.
Constantin Dincă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, a precizat că toți elevii care s-au prezentat, joi, au fost primiți la pregătire.






comentarii
1 comentarii

Au venit si ei sa se intalneasca cu colegii, sa mai faca o caterinca...
@@@
05.06.2020 06:35
Din aceeasi categorie
Targul de Cariere

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA