Continental
Tribuna
106 cadre didactice din județul Sibiu au fost nemulțumite de note, la Titularizare
Andra MARINESCU
1108 vizualizari
106 cadre didactice din județul Sibiu au fost nemulțumite de note, la Titularizare
© Răzvan NEGRU
106 candidați la examenul de Titularizare din județul Sibiu au fost nemulțumiți de notele primite și au depus contestație. Potrivit evidențelor Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, cele mai multe contestații au fost depuse de educatori, în limba de predare română, respectiv 22.


Din cei 553 de candidați care au susținut examenul de Titularizare în județul Sibiu, 106 au depus contestație. Astfel, potrivit raportului IȘJ Sibiu, au fost înregistrate, pe discipline: o contestație la Arte Vizuale, 4 la Biologie, 1 la Chimie, 10 la Educație Fizică și Sport, 1 la Educație Tehnologică, 1 la Fizică, 1 la Informatică și Tehnologia Informației, 6 la Istorie, 5 la Limba și Literatura Engleză, 2 la Limba și Literatura Franceză, 14 la Limba și Literatura Română, 21 la învățători în limba română, 2 la educatori pentru clasele de germană, 1 pentru învățători în germană, 7 la Matematică, 1 la Psihologie, 4 la Psihopedagogie Specială, 1 la Religie Ortodoxă și 1 la Turism și Servicii.
Rezultatele finale se afişează la sediile inspectoratelor şcolare judeţene şi pe titularizare.edu.ro în data de 24 iulie.
Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.
Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată se realizează în ședințe publice organizate de inspectoratele şcolare în data de 25 iulie.
În data de 26 iulie va avea loc repartizarea pe posturile didactice de predare vacante a cadrelor didactice titulare în învățământul preuniversitar anterior înscrierii la concurs, care au participat la concursul naţional şi au obținut minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului, cu păstrarea statutului de cadru didactic titular.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia