Continental
Tribuna
100.000 de litri de bere vor curge la CibinFest 2017
Andra MARINESCU
4439 vizualizari
100.000 de litri de bere vor curge la CibinFest 2017
© Sebastian MARCOVICI
Unul dintre cele mai distractive festivaluri ale Sibiului revine în perioada 21 septembrie - 1 octombrie în centrul orașului. Pentru cele 11 zile ale CibinFest 2017, organizatorii au pregătit 100.000 de litri de bere proaspătă.


"CibinFEST revine în Sibiu pentru a oferi vizitatorilor, seară de seară, o atmosfera incredibilă, bere rece și spumoasă și delicatese culinare într-un cort maiestuos în Piața Mare din Sibiu. Timp de 11 zile, sibienii și turiștii vor trăi spiritul CibinFEST în centrul Sibiului. Distracția nu este completă fără delicioasele preparate culinare deosebite servite în cort, care vor contribui la o experiență originală CibinFEST în centrul Sibiului", anunță organizatorii.
Cortul din Piața Mare va fi deschis joi la ora 12. În cortul gigant se vor găsi bere și produse de gastronomie. În tot timpul zilei, în afara concertelor, atmosfera va fi asigurată de șlagăre și muzică bavareză. La ora 17, se va da cep butoaielor de bere, când va fi și deschiderea oficială a evenimentului. La ora 19, va urca pe scenă Die Dorfer, o formație din 1990, formată din patru membri, care și-au propus să  încânte publicul într-un mod original, devenind incontestabil una dintre cele mai populare trupe de show muzical din Austria. Anul acesta, ei reprezintă un highlight în cadrul CibinFest 2017, aducând o explozie de culoare, muzică și bună dispoziție, în cele patru seri în care vor fi prezenți pe scena evenimentului.
În fiecare din următoarele zile, cortul se va deschide la ora 10, iar printre formațiile care vor asigura atmosfera se vor număra și Fanfara din Turnișor și Hermannstadt 07, formația care va aduce muzica tradițională de inspirație germană, la CibinFest 2017.
Accesul în cort este gratuit, dar cei interesați își pot face rezervări la mese, până pe 19 septembrie, inclusiv, pentru primul weekend. Pentru al doilea weekend, 30 septembrie - 2 octombrie, se pot face rezervări până pe 27 septembrie, ora 18, la www.cibinfest.ro.

 

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia