Tribuna
1 Decembrie 2023
1 Decembrie 2023

Ziua Marii Uniri – 1 Decembrie 1918 – Sărbătoarea națională a României, ne oferă prilejul să rememorăm momentul istoric ce i-a adus pe toți românii între granițele aceleiași patrii și faptele de eroism din trecutul nostru milenar.
Ne sunt, așadar, mereu vii în inimă idealurile și jertfa de sânge care au făcut posibilă reîntregirea țării.
Cinstim astfel, în inimile noastre, pământul românesc și limba noastră românească și ne bucurăm de frumusețea fără egal a României, căci e eternă parte din ființa noastră. 
De ziua României credem cu tărie că viitorul îi este de pe acum modelat de urmașii vrednici ai unei istorii care ne înalță și pe care, noi, dascălii, îi formăm cu emoție, cu vocație și cu încredere în valorile autentice!

La mulți ani, România!
La mulți ani tuturor românilor!


Inspector Școlar General,
Prof. Emilian-Marius NOVAC


comentarii
2 comentarii

Cuvinte frumoase domnule prof. dar ar trebuii sa trecem si la fapte sa dam jos cu tradatorii, uzurpatorii vanzatorii de neam si tara -- degeaba ne laudam cu o Romanie inconjurata de florii artificiale -dar saraca e pe patul de suferinta--LA multi ani ROMANILOR!!!!!!!!!!!!!!
30.11.2023 19:55
Tovarășe profesor, aveți cocarda greșită! La fel și atitudinea față de personalul auxiliar din sistem (dar nu vă puteți coborât la nivelul unei îngrijitoare de creșă).
MApN
04.12.2023 15:49
Din aceeasi categorie
Q House

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Magazin
Licitatie publica

ACCENT MEDIA