Tribuna
PNL
Stagii de practică la Guvern pentru tineri
Alexandra DRAGUT
1069 vizualizari
Stagii de practică  la Guvern pentru tineri
Tinerii sunt aşteptaţi să se implice în activităţile Guvernului, pentru experienţă şi cunoştinţe practice. Din 2013, Guvernul organizează „Programul oficial de Internship", în care, anul acesta, vor fi recrutaţi 150 de stagiari la Palatul Victoria, în ministere şi în alte instituţii implicate în program. Proiectul se adresează studenţilor sau absolvenţilor de programe universitare cu vârste de până la 25 de ani şi va avea loc în perioada 22 iulie – 22 septembrie.

Tinerii se pot înscrie online pe site-ul:http://internship.gov.ro/, în perioada 15 februarie -15 mai. După închiderea perioadei de înscriere urmează evaluarea candidaţilor, între 16 mai şi 22 mai, iar pe 22 iulie va avea loc deschiderea Programului oficial de Internship. Pe durata programului, ei vor fi plătiţi cu o bursă care să îi ajute în timpul celor două luni ale stagiului. Pe lângă activitatea zilnică în cadrul adminstraţiei centrale, stagiarii vor avea ocazia să participe la discuţii şi mese rotunde în prezenţa unor înalţi oficiali ai statului român, precum şi la training-uri şi workshop-uri tematice.
În primul an, 25 de tineri stagiari au contribuit la activităţile din cadrul Palatului Victoria. În 2014, programul a fost extins la nivelul ministerelor, având ca beneficiari peste 180 de stagiari. În 2015, alţi 300 de studenţi şi tineri absolvenţi au avut oportunitatea să facă parte din administraţia centrală, în cele 72 de instituţii implicate.

comentarii
1 comentarii

timp si bani pierduti.Ce sa inveti de la nemernicii care conduc tara asta necajita si batjocorita de toti analfabetii?Mergeti unde intradevar guvernul isi face datoria fata de cetateni.O deprindere formata gresit estu mult prea greu s-o mai indrepti.Poate totusi programul se adreseaza copiilor lichelelor care duc tara de rapa,sau celor care termina facultatea si scriu ,,miau dat" ca pisica,sau nu-si mai aduc aminte aria patratului,sau cei care n-au citit o carte si cand ajung la puscarie scriu lucrari stiintifice cate 2 pe saptamana
BEN
21.01.2016 23:17
Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia