Tribuna
PNL
Pentru o natură curată
I. BÂRSAN
1425 vizualizari
Pentru o natură curată

Un interesant concurs a avut loc în sala de şedinţe a primăriei din Agnita. Tema concursului „ Să acţionăm pentru o natură curată”.
La concurs s-au înscris opt echipe de câte patru membrii, elevi ai „Colegiului Tehnic A.T.Laurian” din Agnita.
În cadrul concursului fiecare echipă a prezentat un material ilustrat, privind efectele poluării mediului înconjurător şi necesitatea protejării acestuia . Cei 32 de tineri au dovedit că ştiu să folosească informatica pentru a reda cât mai sugestiv efectele nocive ale activităţii oamenilor asupra mediului şi necesitatea schimbării comportamentului agresiv , dăunător naturii.
Juriul a trebuit să stabilească un punctaj pentru fiecare echipă, bazat pe conţinutul materialului, calitatea prezentării şi originalitate. Punctajul a fost foarte strâns, dovedind buna pregătire a concurenţilor şi interesul lor pentru acest subiect, care ne influenţează atât de mult existenţa.
Toţi participanţii merită felicitări. Toţi au fost premiaţi dar locul I a fost câştigat de echipa formată din Maria Bonea, Adina Achim, Ioana Potor şi Paul Hârţoagă. Câştigătorii vor petrece şase zile de vacanţă în staţiunea Păltiniş.
Concursul a fost organizat şi sponsorizat de S.C Vizual SRL din Agnita şi face parte din campania de informare din cadrul proiectului „ECO Agnita, Proiect pentru implementarea unui sistem simplu, eficient şi durabil de gestionare a deşeurilor locale” derulat cu sprijinul financiar al Uniunii Europene.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia