Tribuna
PNL
Din "Mapa cu Noutăţi"
Viorel ANDRIESCU
727 vizualizari

* Spre cotarea la bursă a BVB
În data de 17 decembrie 2008, după cum ne-a precizat preşedintele SSIF Carpatica Invest SA, Marius Trif, este programată a avea loc Adunarea Generală a Acţionarilor Bursei de Valori Bucureşti (BVB), unde se va hotărî începerea procedurilor privind listarea BVB la Bursă.
În cazul neîntrunirii cvorumului, AGA se reprogramează pentru 18 decembrie 2008.
* Noi apariţii la Editura CECCAR
Noi apariţii de interes la Editura CECCAR: "Programul Naţional de Deyvoltare Profesională Continuă", ediţia a III-a, revizuită; "Cartea expertului evaluator. Norme profesionale", ediţia a II-a, revizuită; Silvia Petrescu - "Analiză şi diagnostic financiar - contabil", ghid teoretico-aplicativ, ediţia a II-a, revizuită şi adăugată.
* Investiţii străine de peste 204 milioane dolari
Din datele prezentate de conducerea Camerei de Comerţ Industrie şi Agricultură Sibiu rezultă că, la sfârşitul lunii octombrie 2008, volumul total al capitalului social străin subscris, în judeţul Sibiu, se ridică la peste 204 milioane dolari şi 129 milioane lei.
* Aprecieri ale specialiştilor BNR
În anul 2009, deficitul de cont curent ar putea să scadă, de la 13% - 14% la, probabil, 10%, potrivit consilierului guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu. "Pe timp de criză, a adăugat Vasilescu, vor avea de suferit firmele cele mai bune, din cauză că ele sunt cele care exportă".
* AGA la Automecanica Mediaş
În data de 5 decembrie este convocată AGA la SC Automecanica Mediaş. La ordinea de zi: "transfer linie credit producţie".
* Iniţiative interesante la "Sibex"
Bursa Monetar-Financiară şi de Mărfuri Sibiu se pregăteşte pentru tranzacţionarea non-stop.
În acest sens, conducerea instituţiei oferă, în mod gratuit, tuturor celor ce doresc să investească în piaţa derivatelor SIBEX, posibilitatea de a-şi testa, 24 de ore din 24, aptitudinile şi cunoştinţele, prin intermediul tranzacţiilor virtuale, pe platforma "Web Trader Demo".
Informaţii la tel. 0269/21.17.98 sau www. sibex.ro
* Solicitări ale bancherilor
Conducerea Asociaţiei Române a Băncilor solicită autorităţilor guvernamentale subvenţionarea dobânzilor la creditele pentru IMM-uri şi găsirea unui sistem de garantare pentru aceste întreprinderi, în scopul protejării lor.
O altă propunere se referă la "deductibilitatea fiscală a dobânzii, la creditul ipotecar", precum şi "modificarea Regulamentului nr. 11/2008, în luna ianuarue 2009".
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia