Continental
Tribuna
Banca Comercială Carpatica reduce dobânda la creditul Rădăcini pentru achiziţionarea de terenuri agricole
Banca Comercială Carpatica reduce dobânda la creditul Rădăcini pentru achiziţionarea de terenuri agricole

Banca Comercială Carpatica lansează Campania RĂDĂCINI pentru achiziţia terenurilor agricole. Astfel, până la sfârşitul acestui an, producătorii agricoli persoane juridice şi asimilate acestora pot achiziţiona terenuri în condiţii avantajoase, banca oferind o dobandă promoţională de 9,9%, comision 0 pentru acordarea creditului şi comision de gestionare de doar 0,2% pe lună.
„Ne poziţionăm pe piaţă ca un suport dinamic al agricultorilor adaptându-ne în permanenţă oferta de produse. RĂDĂCINI este un credit „de tradiţie” pe care îl recomandăm în primul rând pentru avantajele susţinute de perioada extinsă de creditare, costurile personalizate sau aportul minim solicitat de bancă. Este un credit uşor de accesat şi de rambursat luându-se în calcul sezonalităţile specifice agriculturii. În plus, acest credit se acordă şi pentru terenuri neîntabulate”, afirmă Gheorghe Cismaru, director general adjunct al Băncii Comerciale Carpatica.
Creditul RĂDĂCINI este un produs destinat achiziţionării de terenuri agricole, precum şi reabilitării acestora în vederea exploatării agricole. Acesta vizează satisfacerea nevoilor fermierilor în condiţiile potenţialului oferit de zonele agricole. Creditul se acordă pe o perioadă de maxim 10 ani, iar beneficiarii se bucură de avantaje multiple precum perioada de graţie de maxim 2 ani pentru plata principalului şi maxim 6 luni pentru plata dobânzii. Banca Comercială Carpatica nu solicită aport propriu în cazul în care beneficiarul creditului are în proprietate un teren în suprafaţă cel puţin egală cu cea a terenului/terenurilor care se doreşte a fi achiziţionat(e) prin creditul oferit, iar pentru celelalte situaţii cuantumul aportului propriu este de minim 10% din valoarea fără TVA a terenului/terenurilor ce urmează să fie achiziţionat(e).
De asemenea, Banca Comercială Carpatica poate susţine şi finantarea societăţilor de tip start-up pentru achiziţia terenurilor în suprafaţă cel puţin egală cu cea a terenurilor aflate în proprietatea lor. Rambursarea creditului se poate face în tranşe, conform unui grafic de rambursare adaptat nevoilor clientului.
Mai multe detalii privind produsele BCC se regăsesc pe pagina web a băncii www.carpatica.ro. De asemenea, clienţtii se pot adresa reprezentanţilor băncii din oricare unitate teritorială sau pot cere informaţii apelând 0.800.807.807, serviciu disponibil gratuit din orice reţea naţională de telefonie fixă şi mobilă.comentarii
1 comentarii

ce nume..cum sa-i zici creditul Radacini..
ion
05.04.2013 12:58
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia