Continental
Tribuna
Banca Comercială Carpatica lansează promoţia "Credite ipotecare cu dobândă fixă şi evaluare gratis”
Banca Comercială Carpatica lansează promoţia

Banca Comercială Carpatica lansează promoţia “Credite ipotecare cu dobândă fixă şi evaluare gratis”, oferta fiind valabilă până în 19 mai 2013 şi se adresează clienţilor per­soane fizice care accesează creditele ipotecare în RON: OneSmart cu ipotecă, Prosper şi Casa9.
Pe parcursul campaniei clienţii beneficiază de o dobândă fixă de 9,45% în primul an de creditare şi de o dobândă variabilă avantajoasă pentru restul perioadei de cre­ditare. Alt avantaj al acestei promoţii este susţinerea de către Banca Comercială Carpatica a costului evaluării imobilului adus în garan\ie,în limita a 600 de RON. În plus, promoţia include şi o reducere de 3 puncte procentuale de la dobânda standard la cardul de credit MasterCard wwShopping, în condiţiile în care clientul optează pentru acest tip de card special creat pentru cumpărăturile pe internet.
“Observăm o înclinaţie spre moneda naţională în acce­sarea creditelor şi oferim celor care doresc să  obţină un credit ipotecar o promoţie care să îi încurajeze în acest sens. Susţinem astfel, tendinţele pieţei şi totodată solicitările consumatorilor”, declară Georgiana Coandă, director general adjunct al Băncii Comerciale Carpatica.
Banca Comercială Carpatica nu percepe comisioane pentru creditele OneSmart cu ipotecă, Prosper şi Casa 9. Acestea pot fi întrebuinţate pentru achiziţio­narea, construirea, extinderea sau reamenajarea locuinţei sau pentru preluarea altor cre­dite de consum şi/sau de inves­tiţii imobiliare. Mai multe detalii privind produsele BCC se re­găsesc pe pagina web a băn­cii www.carpatica.ro. De ase­menea, clienţii se pot adre­sa reprezentanţilor băncii din ori­care unitate teritorială sau pot cere informaţii apelând 0.800. 807.807, serviciu dispo­nibil gratuit din orice reţea naţi­o­nală de telefonie fixă şi mobilă.comentarii
3 comentarii

rahat, sunteti strinsi cu usa?
ele
05.04.2013 10:29
vezi ca ti-ai prins viermisorul in usa, asa ca o sa te usurezi pe tine...
XXX
05.04.2013 12:12
as dori sa iau un credit ipotecar astept raspuns
baldean ana
06.04.2013 12:59
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia