Continental
Tribuna
30 de locuri de muncă în Germania pentru tinerii din Sibiu
Liuba STARII
11528 vizualizari
30 de locuri de muncă în Germania pentru tinerii din Sibiu
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu anunţă organizarea selecţiei pentru studenţii care doresc să desfăşoare o activitate lucrativă pe teritoriul Germaniei pe perioada vacanţei de vară.

Potrivit reprezentanţilor A.J.O.F.M, la selecţie pot participa studenţii cu vârsta cuprinsă intre 18 – 35 de ani, care urmează cursuri de zi, la o facultate de stat sau particulară, acreditată conform legii şi care au cunoştinţe bune/foarte bune de limba germană. Pentru anul 2019, sunt disponibile 30 de posturi în domeniul hotelier – gastronomic, ȋn gastronomia de sistem (fast-food), ȋn producţia industrială şi ȋn domeniul serviciilor. Studenţii care au domiciliul în Sibiu sau sunt ȋnregistraţi la o instituţie de ȋnvăţământ superior din acest judeţ, se pot adresa consilierului EURES din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, situată pe strada Morilor nr.51 A, în vederea înregistrării dosarelor.
Ȋnregistrarea se va desfăşura ȋn perioada 14 ianuarie-14 februarie, ȋn intervalul luni – joi, orele 9.30 – 15.30 şi vineri, între orele 9.30 – 12.30.
Informaţii suplimentare cu privire la condiţiile de mediere, documentele necesare ȋnregistrării dosarelor, precum şi instrucţiunile de completare a acestora, pot fi solicitate la numerele de telefon 0269 210882 int. 119, sau se găsesc pe site-ul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu, www.ajofm@sb.anofm.ro.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Publica anunturi

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Licitatie publica

accentmedia