Tribuna
Revine acasă pentru a sărbători opt decenii de viață. Întâlnire cu poetul Dumitru Ichim, la Biblioteca ASTRA
Revine acasă pentru a sărbători opt decenii de viață. Întâlnire cu poetul Dumitru Ichim, la Biblioteca ASTRA
© Facebook Dumitru Ichim

 

Stabilit în Canada de cinci decenii, poetul Dumitru Ichim se întoarce în România special pentru sărbătorirea a 80 de ani de la naștere. Ichim este invitatul mai multor instituții de cultură din țară, alături de Biblioteca ASTRA din Sibiu mai fiind vorba despre Academia Română, Facultatea de Teologie Ortodoxă din cadrul Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” Iași, Centrul de Studii Biblico-Filologice ”Monumenta linguae Dacoromanorum” Iaşi, Mitropolia Moldovei și Bucovinei, Asociația de Filologie și Hermeneutică Biblică din România și Institutul de Filologie Română ”Alexandru Philippide” al Academiei Române - Filiala Iași.

La Biblioteca ASTRA din Sibiu, Dumitru Ichim va fi prezent vineri, 7 iunie, de la ora 18:00. Organizatoarea acestei întâlniri este Editura CronoLogia Sibiu, în colaborare cu Uniunea Scriitorilor din România - Filiala Sibiu, Facultatea de Teologie Ortodoxă ”Andrei Șaguna” din cadrul Universității ”Lucian Blaga”, Biblioteca ASTRA și Liga Culturală Sibiu.

Cu această ocazie va avea loc lansarea cărților ”Micul Botezător - Finul lui Dumnezeu” (autor Dumitru Ichim) și ”Poezia lui Dumitru Ichim (Maria Daniela Pănăzan).

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica