Tribuna
Festivalul Concurs de Teatru "George Constantin" la Biblioteca ASTRA
Festivalul Concurs de Teatru

În perioada 6-8 iunie 2022, se va desfășura la Biblioteca Județeană ASTRA din Sibiu, a doua ediție a Festivalului Concurs de Teatru "George Constantin". Manifestarea este organizată de Asociația "Round Table 22 Sibiu" și "Club 41 Sibiu" și se adresează tuturor elevilor pasionați de teatru și interpretare dramatică. Festivalul 
trei secțiuni: Recitare, Monolog și Teatru scurt, iar elevii se pot înscrie în cadrul a trei categorii de vârstă: cls. I-IV, cls. V-VIII și cls. IX-XII. 

Informații detaliate privind programul, regulamentul de participare și accesul se pot obține online și telefonic (Lucian Dragotă – nr. tel. 0746 830 757). Înscrierea participanților în concurs se face până în data de 1 iunie 2022, fișele de înscriere fiind disponibile online. Formularele de înscriere completate se colectează la sediul Bibliotecii ASTRA Sibiu – Compartimentul pentru Copii și Tineret (Str. George Barițiu, nr. 7, et. 1).
 
Concurenții au posibilitatea de a se înscrie la toate cele trei secțiuni, jurizarea fiind realizată pentru fiecare secțiune în parte. Întregul eveniment se va încheia cu Gala Laureaților (miercuri, 8 iunie, ora 17), în cadrul căreia se vor acorda premii și diplome pentru cele mai reușite prestații artistice ale tinerilor actori. Participarea publicului larg și a susținătorilor participanților la Festivalul Concurs de Teatru se face în baza achiziționării unui bilet în valoare de 10 lei/ zi. Biletele pot fi achiziționate în cadrul unităților de învățământ participante sau înaintea intrării la eveniment.

Organizarea Festivalului Concurs de Teatru "George Constantin” are caracter caritabil, fondurile strânse fiind destinate susținerii Campaniei "Donează o carte nouă pentru viitorul comunității în care trăiești!” a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu, al cărei obiectiv este îmbogățirea colecțiilor de publicații noi destinate publicului tânăr – copii și adolescenți.

Festivalul va avea loc în Sala Festivă a Bibliotecii Județene ASTRA Sibiu (Str. George Barițiu, nr. 5, et. 2), în zilele de 6, 7 și 8 iunie 2022, cu începere de la ora 17.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
ADR CENTRU

Primaria SIBIU

Management Salubrizare si Protectia Mediului

Pefoc
A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Comunicat Hoghilag
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA