Tribuna
Jidvei
Expoziţia "Structură și culoare în lumea vie" la Muzeul de Istorie Naturală
Expoziţia

Între 30 iunie şi 30 septembrie în Sala Multimedia a Muzeului de Istorie Naturală de pe str. Cetății, cei interesaţi vor putea vedea expoziţia "Structură și culoare în lumea vie".

"Natura a fost de-a lungul timpului cel mai perfect sistem care a funcționat bine fără intervenția omului. Odată cu dezvoltarea omenirii, a comerțului și industriei, mediul înconjurător a avut foarte mult de suferit. Din acest motiv, tot mai mulți specialiști au abordat și aplicat studiul sistemelor biologice în diverse ramuri ale societății moderne.
Expoziția ”Structură și culoare în lumea vie” aduce în prim plan sursa de inspiraţie pentru inventatori, artişti, ingineri şi arhitecţi, de-a lungul timpului. De la Leonardo Da Vinci, care a studiat zborul păsărilor pentru a-l aplica la o mașină de zburat, până la vopselele cu autocurățire inspirate de frunzele plantelor de nufăr, subiectele expoziției dezvăluie sursele din natură ale inspirației specialiștilor, aplicate în diverse domenii de dezvoltare" spuine despre expoziţie, curatorul dr. G. Vonica. (D.C.)

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

Comunicat de presa

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia