Tribuna
Expoziţia: lui Claudiu Guraliuc, "În căutarea vechilor maeștri", la Casa Albastră
Expoziţia: lui Claudiu Guraliuc,

Sâmbătă, de la ora 12, se va vernisa, la Casa Albastră, în Sala Multimedia, expoziţia "În căutarea vechilor maeștri" a lui Claudiu Guraliuc.

"Claudiu Guraliuc este fotograf și educator cu normă întreagă, cu sediul în Cluj-Napoca, specializat în portretistică și nud fine-art. Deține titlul de Master Photographer, cu distincţiile de Associate al Master Photographer Association UK şi Licentiate al Royal Photographic Society. În ultimii ani a primit numeroase premii internaționale, iar în octombrie 2020, i-a fost decernat premiul de Fine Art Photographer of the Year la Gala Master Photography Awards din Marea Britanie, cu o imagine parte a seriei sale picturale, de inspirație barocă.
În ianuarie 2022, a primit titlurile de International Master Photographer of the Year 2021, una dintre distincţiile de top din industrie, Portrait Photographer of the Year și Fine Art Photographer of the Year, la cea de-a 38-a ediție anuală a Master Photographers International Awards în Regatul Unit.
Lucrările sale sunt prezente în publicații internaționale, în galerii și colecții private din Europa, Asia si Statele Unite. Este reprezentat de Katsea Art Gallery din Baltimore, MD, SUA si Influx Gallery, Notting Hill, London, UK, spune curatorul expoziţiei,  Adrian Luca.

Expoziţia va putea fi vizitată până pe 19 iunie 2022 şie ste organizată de Muzeul Naţional Brukenthal în parteneriat cu Claudiu Guraliuc Fine Art Studio Portraiture (www.claudiuguraliuc.com) şi având ca partener pe Fine Art Gallery.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
SEVIS

Compa

Clinica Saneos

A.D.I. Eco Sibiu
VISA MEDICA
Licitatie publica

EVENIMENT TV

ACCENT MEDIA