Tribuna
Angajaţii Liceului Tehnologic Mîrşa s-au revăzut la Întâlnirea „de suflet”
Dan FRÂNCU
2836 vizualizari
Angajaţii Liceului Tehnologic Mîrşa s-au revăzut la Întâlnirea „de suflet”

Actuali ºi foºti angajaþi ai Liceului Tehnologic Mîrºa (fostul Liceu Industrial Mîrºa) s-au revãzut vineri dupã-amiaza, cu prilejul desfãºurãrii ediþiei 2016 a Întâlnirii “de suflet”, eveniment organizat de actuala echipã managerialã a instituþiei de învãþãmânt.

Au participat aproximativ 40 de învãþãtori, profesori, maiºtri instructori sau angajaþi în aparatul administrativ – nedidactic, ce activeazã sau au activat în cadrul Liceului Tehnologic Mîrºa.

Întâlnirea, deosebit de emoþionantã, le-a oferit tuturor participanþilor prilejul de a-ºi depãna amintirile legate de activitatea profesionalã desfãºuratã la liceul mîrºean, de a se bucura de revederea cu foºtii colegi sau de a vãrsa o lacrimã ºi de a pãstra un moment de reculegere pentru cei care au fãcut deja pasul în viaþa veºnicã.

Dupã ce au fost primiþi de reprezentanþii actuali ai conducerii ºcolii, la Centrul de Documentare ºi Informare “Pinocchio”, cei ce au rãspuns invitaþiei de participare la aceastã întâlnire au efectuat o scurtã vizitã în clãdirea principalã a liceului, pentru a putea vedea transformãrile prin care a trecut instituþia în ultimii ani. Apoi, la Sala de festivitãþi, într-un cadru plãcut ºi destins, participanþii au petrecut câteva ore frumoase, pline de poveºti ºi amintiri deosebit de emoþionante, toþi rememorând cu plãcere anii de activitate la Liceul Tehnologic Mîrºa.

Amfitrionul ºi organizatorul principal al întâlnirii a fost prof. ing. Maria ªinca, cea care conduce acum instituþia de învãþãmânt din Mîrºa.

Întâlnirea “de suflet” este organizatã la fiecare doi ani. 


comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Targul de Craciun

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA