Tribuna
Sevis
Ziua Porţilor Deschise la Swiss Village
Ziua Porţilor Deschise la Swiss Village
Toţi cei care sunt curioşi să afle cum a fost gândit ansamblul rezidenţial "Swiss Village" şi cum arată locuinţele concepute de dezvoltatorul imobiliar sunt aşteptaţi la Ziua Porţilor Deschise. Evenimentul se va desfăşura duminică, 31 mai, între orele 14 – 20, pe DJ 106 C, la 1,5 km de la ieşirea din Sibiu spre Cisnădie.

Cei prezenţi la eveniment vor avea posibilitatea nu doar de a admira peisajul, ci şi de a vizita casa de prezentare, ansamblul și casele multifamiliale, care sunt aproape finalizate. Mai mult, toţi cei interesaţi să afle mai multe despre proiect şi despre cum pot intra în posesia unei locuinţe în cadrul Swiss Village vor putea beneficia de consultanţă financiară oferită de un reprezentant al unei bănci, de consultanţă juridică privind formalităţile notariale la cumpărarea unui imobil și de consultanţă tehnică asigurată de reprezentantul firmei de construcţii.
Porţi deschise şi bunătăţi
Casele nu vor fi singurele atracţii ale Zilei Porţilor Deschise la "Swiss Village", vizitatorii fiind aşteptaţi la eveniment cu produse tradiţionale de la “Moara Veche” din Hosman. Prichindeii vor avea şi ei partea lor de distracţie, pentru ei fiind pregătit locul de joacă din ansamblu.
Swiss Village, un proiect imobiliar inedit
Firma Max Development aduce prin Swiss Village un nou concept pe piaţa imobiliară și propune o alternativă la cartierele de blocuri supraaglomerate. Swiss Village înseamnă mai mult decât un ansamblu rezidenţial, deoarece el sugerează un mod de viaţă: modernism, calitate, confort, costuri de întreţinere minime, siguranţă, atmosferă civilizată, verdeaţă, loc de joacă și loc de parcare.
Ansamblul format din case duplex și case cu apartamente de două, trei sau patru camere se află la 1,5 km de la ieșirea din Sibiu înspre Cisnădie, ceea ce asigură o viaţă aproape de natură dar și acces rapid la infrastructura Sibiului. Totul este proiectat și realizat după standarde elveţiene, ţelul firmei fiind acela de a crea locuinţe de calitate într-un mediu agreabil și cât mai spaţios.
O investiţie în viitor
Apartamentele din cadrul ansamblului rezidenţial reprezintă o investiţie în viitor, valoarea lor crescând pe măsură ce trece timpul, mai ales că locuinţele au finisaje și dotări la standarde de calitate ridicate. Lumina este adusă în interioare prin ferestrele, care au dimensiuni speciale, rulourile exterioare asigurând protecţie termică atât pe timp de vară cât și iarna. Balconul, ca parte integrantă a unei locuinţe urbane moderne, se bucură la „Swiss Village” de dimensiuni generoase, extinzând spaţiul locuibil și sporind calitatea vieţii.
Reprezentanţii firmei promit costuri scăzute pentru încălzire, care sunt garantate în primul rând de izolaţia exterioară de foarte bună calitate. La rândul lor, ferestrele și ușile de la balcon sunt echipate cu sticlă izolată termic iar integrarea unei bariere termice la balcon aduce o noutate în România. Aceasta împiedică pierderea căldurii din pardoseala și peretele din apropierea balconului.
În ceea ce priveşte siguranţa, aceasta este asigurată de ușile metalice de acces, care sunt securizate, izolaţia fonică dintre etaje protejându-i pe cei din interior de zgomotele exterioare.
Nu mai mult de trei nivele
Din dorinţa de a oferi o experienţă cât mai plăcută de locuire, de a răspunde cerinţelor unei familii moderne, da a îmbina funcţionalitatea şi eficienţa cu armonia şi confortul, casele multifamiliale nu au mai mult de trei nivele. Fiecare apartament dispune de un balcon mare cu vedere spre munţi sau de terasă şi grădină, iar casele din ansamblu sunt legate prin alei. Parcările sunt la îndemână, pentru copii fiind amenajat un loc de joacă înconjurat de verdeaţă.
În ceea ce priveşte preţurile, acestea sunt de 52.000 de euro, pentru un apartament de 110 metri pătraţi cu patru camere, terasă sau balcon şi loc de parcare; 47.000 de euro, pentru apartamente de 72 de metri pătraţi, cu trei camere, terasă sau balcon şi loc de parcare; 42.000 de euro pentru apartamente de 59 de metri pătraţi cu două camere, terasă sau balcon şi loc de parcare.
Toate locuinţele sunt trainice şi valoroase, garantează MAX Development, tocmai pentru că deviza firmei este aceea de a oferi ce e mai bun şi de construi cu pasiune. În această ordine de idei, Swiss Village este proiectat după standarde moderne, fiind rezultatul colaborării dintre un grup de arhitecţi şi constructori elveţieni cu experienţă internaţională şi specialişti pe plan local.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Staer

A.D.I. Eco Sibiu

Ghid informativ clienti EFSA

Tursib

Vacanta Eurotrip
info
EVENIMENT TV
Licitatie publica

accentmedia