Tribuna
AFF
Zeci de locuințe ANL vor fi construite în Mediaș
Vasile ANTIPA
1109 vizualizari
Zeci de locuințe ANL vor fi construite în Mediaș

Vești bune pentru tinerii din municipiul Mediaș care își doresc o locuință. Ministerul Lucrărilor Publice a lansat în dezbatere publică, la finele săptămânii trecute, un proiect de hotărâre de guvern prin care intenţionează să construiască 88 de locuinţe ANL, pentru tineri, în municipiul Mediaş. 

Într-un comunicat de presă, Ministerul Lucrărilor Publice afirmă că cele 88 de locuințe ANL vor fi construite pe strada Gheorghe Lazăr din Mediaș. Este vorba despre cartierul din zona Târgului din municipiu. Obiectivul de investiții va fi realizat de Ministerul Lucrărilor Publice, prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe şi va include 88 de locuinţe. Este vorba despre 24 de apartamente cu trei camere, 40 de apartamente cu două camere şi 24 de apartamente cu o cameră.

Este vorba despre o investiţie estimată la 32,5 milioane de lei. Din această sumă, 27,99 de milioane de lei sunt asigurate de Ministe, prin ANL, iar 4,55 de milioane de lei reprezintă finanţarea asigurată de Primăria Mediaş. Banii care provin de la bugetul local al Mediașului vor fi folosiți pentru realizarea utilităţilor şi a dotărilor tehnico-edilitare.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Cartuse toner, unitati cilindru

pensiunea casa buna

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
AFF
Licitatie publica

ACCENT MEDIA