Tribuna
Festivalul Enescu
Zece echipe au gătit 350 de kg de tocană şi 100 kg de mămăligă, la ASTRA
Liuba STARII
650 vizualizari
Zece echipe au gătit 350 de kg de tocană şi 100 kg de mămăligă, la ASTRA
Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului a găzduit zilele trecute, cea de-a doua ediţie a evenimentului "Bun gust şi diplomaţie”. În cadrul evenimentului, zece echipe concurente au gătit după reţete tradiţionale reinterpretate, dar desprinse din multiculturalitatea românească.

 

Echipele care au gătit au fost trimise de diferite companii din Sibiu. În ediţia actuală a participat şi o echipă din Serbia, care a prezentat 20 de produse tradiţionale sârbeşti într-un stand amenajat cu motive tradiţionale din zona lor de provenienţă. Toţi cei care au gustat din preparate au achitat suma de 15 lei pentru o porţie, sub forma unei donaţii. Donaţia va merge în contul Palatului Copiilor pentru renovarea şi susţinerea tinerilor sibieni. În cadrul evenimentului, au fost gătite 350 de kilograme de tocană de diferite feluri, 50 kilograme de gulyaş, 100 kilograme de mămăligă, 50 kilograme de cârnaţi tradiţionali şi 50 de kilograme de varză. Evenimentul a fost organizat de Asociaţia ”Sibiu 1191” în parteneriat cu Muzeul ASTRA. 





comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
sevis

marquardt

jidvei

fmct

Thyssenkrupp System Engineering GmbH

Vacanta Eurotrip
espressor
paltinul
info
Covoare
turboclima
Licitatie publica

accentmedia