Tribuna
PNL
Zăpada nu le-a dat de furcă elevilor sibieni
Ana Maria MĂTUŞOIU
1182 vizualizari
Zăpada nu le-a dat de furcă elevilor sibieni
Dacă în Capitală şi în alte şapte judeţe din ţară cursurile de luni au fost suspendate integral din cauza zăpezii, în judeţul Sibiu nu s-au înregistrat probleme în acest sens. Toţi elevii de la şcolile din judeţ au mers, luni, la şcoală, desfăşurând orele normal.

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu au spus că la şcolile din mediul rural nu s-au înr­e­gistrat probleme din cauza ză­pezii, aşa că luni, toţi elevii au mers la şcoa­lă. „Am sunat la toate unită­ţile de învăţământ din mediul rural la ora opt azi-dimineaţă (n.r. luni) şi nicio şcoală nu era închisă, toate şcolile funcţionează, toate şcolile sunt încălzite. Nu au fost înzăpeziţi copiii din mediul rural”, a spus Livia Creţu­lescu, purtătorul de cuvânt al IŞJ.
În unele judeţe din ţară, însă, cursurile au fost întrerupte integral din cauza condiţiilor meteo nefavo­rabile. „În urma deciziilor luate de colegiile prefecturale judeţene în cursul zilei de duminică, 17 ia­nua­rie, cursurile au fost suspendate în toate unităţile de învăţământ din municipiul Bucureşti şi din judeţele ILFOV, Ialomiţa, Călăraşi, Giurgiu, Buzău, Tulcea şi Vrancea”, infor­mea­ză edu.ro. De altfel, s-a impus suspendarea parţială a cursurilor din alte nouă judeţe.
Astăzi, cursurile vor fi reluate integral în Capitală şi în judeţele Ilfov şi Galaţi.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia