Tribuna
www.studentsibian.ro
Nu se întâlnesc doar la cursuri, seminarii, colocvii sau petreceri, ci şi în spaţiul virtual. Este vorba de studenţii sibieni care au de acum un site al lor, un site de unde nu lipsesc ştirile despre evenimente culturale, muzică, film, un site ce le dă posibilitatea să facă schimburi de idei sau lucruri.
Magdalena Olah, George Olah şi Alexandru Dădîrlat, trei studenţi ai Facultăţii de Teologie “Andrei Şaguna”, s-au pus pe treabă şi au creat un site dedicat studenţilor. Este vorba de www.studentsibian.ro.

Punte de legătură

Există destule site-uri , există destule forumuri unde studenţii din Sibiu se întâlnesc în lumea virtuală. Însă unul dedicat lor nu a existat până acum, aşa că de astăzi www.studentsibian.ro îşi doreşte să facă legătura între studenţii din Sibiu, indiferet de Facultatea unde studiază. “Noi suntem studenţi şi am constatat că avem mai greu acces la celelalte Facultăţi, că ne este mai greu să-i cunoaştem pe colegii noştri. Am vrut să creăm o punte de legătură între noi, să ne comunicăm mai uşor informaţii, să aflăm despre evenimentele organizate de ceilalţi şi, mai târziu, să putem organiza evenimente împreună”, spune George Olah.
De asemenea, această iniţiativă îşi propună să susţină asociaţiile studenţeşti şi să facilitaze relaţile acestora cu studenţii.

De la cronici la bazar   

Site-ul se vrea a fi unul bogat şi divers ca ofertă informaţională, astfel că aici se  vor regăsi date despre evenimentele locale cu specific cultural, educaţional, artistic sau sportiv care privesc publicul tânăr. Nu vor lipsi nici cronicile musicale, cinematografice sau literare.
Studenţii vor avea parte şi de provocări, aşa că experienţele şi gândurile lor pot prinde viaţă virtuală la secţiunile editorial, reporter student şi fotoreportaj. La capitolul inedit trebuie menţionată o secţiune care va fi, cu siguranţă, pe placul tinerilor: bazar. Aici vor fi postate locuri de muncă pentru tineri, precum şi anunţuri de vânzare-cumpărare sau închirieri.
www.studentsibian.ro se deschide oficial astăzi.
comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Pistele pentru biciclete

Medialcare24

Comunicat de presa

Targul de Craciun

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA