Tribuna
PNL
Working from home: cum să economisești cheltuind?
Working from home: cum să economisești cheltuind?

Viața nu este lipsită de cheltuieli, acestea fiind, de cele mai multe ori, de ordin financiar. Însă cine spune că nu poți economisi, chiar și atunci cânt de găsești în postura de a fi nevoie să cheltuiești bani? Dacă îți dorești să transformi biroul tău de acasă dintr-o simplă stație de lucru într-un sanctuar de productivitate, fără să trebuiască să apelezi la economiile de Craciun, citește în continuare pentru a descoperi cele mai budget-friendly metode să îți îmbunătățești experiența la birou.

 

Cum să cheltui mai puțin și să economisești mai mult:

 

·       Urmărește ofertele

O primă variantă pentru a te asigura că nu plătești mai mult decât vrei e să urmărești cu mare atenție promoțiile ofertanților. Această metodă este de lungă durată și presupune mai multe decât simpla scanare vizuală a ceea ce magazinele online înaintează. Dacă ai pus ochii pe un produs, fie el un nou scaun ergonomic, o piesă de decor precum un tablou sau un filtru de apă pentru a rămâne hidratat la birou, primul lucru pe care poți să îl faci e să faci o poză (o captură de ecran) produsului și, periodic, să compari prețul listat pentru respectivul obiect.

PRO TIP: Îndosariază acele obiecte pe care dorești să le achiziționezi în viitor într-un document Excell, alături de link-ul către produs și preț urmat de dată și obține astfel evidența produselor de care ești interesat. Această metodă este extrem de utilă atunci când dorești să achiziționezi mai multe produse, dar nu vrei să pierzi șirul lor.

 

·       Achiziționează refurbished

Dacă îți dorești un laptop sau chiar computer performant, dar nu dorești să investești o sumă superioară bugetului tău, află acum ca nici nu e nevoie. Produsele de tip refurbished se asigură că tu poți beneficia de calitate și excelență, la un preț redus. Aceste produse sunt verificate pentru a asigura integritatea fizică și tehnică a produsului, ele beneficiază de garanție de până la trei ani și toate dotările lor sunt identice cu cele din fabrică. Asta înseamnă că nu îți asumi riscul ca la două luni să te lase bateria, poți fi sigur că laptopul tău funcționează optim, ca și cum l-ai fi luat direct de pe site-ul producătorului. Dacă ești interesat de astfel de laptopuri online refurbished, descoperă gama variată înaintată de Interlink.ro. Îndeplinește-ți toate dorințele în materie de capabilitate și achizitioneaza-ti noul laptop la un preț de invidiat. Suma rămasă ca diferență între un produs nou sau unul resigilat poate fi investită către achiziționarea de alte produse sau pusă în contul de economii. Indiferent ce alegi, felicitări! Tocmai ai economisit cheltuind.

 

·       Achiziționează second-hand

Un plus-valuare major pe care îl poți oferi biroului tău este achiziționarea unui ecran, a unui display, care să aibă rolul de extensie. Acesta se poate atașa computerului tău, chiar și laptopului și nu doar că îți va face viața mult mai ușoară la birou, dar va da și impresia unei investiții serioase. Deoarece ne referim la un ecran, poți liniștit să apelezi la unul second-hand, deoarece acesta va fi atașat la computerul tău. Este recomandat să te orientezi către ceea ce device-ul tău actual nu îndeplinește. Dacă nu ești mulțumit de diagonala laptopului tău, achiziționează un ecran care să compenseze. Dacă lucrezi în domeniul foto, alege o extensie cu un display performant. Alegerea îți aparține.

Au trecut zilele când trebuia să alegi între comfort sau productivitate și buget. Acum, toate sunt disponibile, la un click distanță. Transformă-ți chiar azi biroul în sanctuarul dorit!

 

 

Sursă foto: Pexels.com

 

Din aceeasi categorie
Festivalul Gradinilor Sibiu

Comunicat de presa

Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
adi eco
Licitatie publica

ACCENT MEDIA