Tribuna
PNL
Wolcar livrează oriunde în țară piese auto second hand, obținute prin dezmembrări auto!
Wolcar livrează oriunde în țară piese auto second hand, obținute prin dezmembrări auto!

Când vine vorba de firme specializate în dezmembrări auto și vânzări de piese auto, Wolcar iese în evidență. Cu o experiență de peste 10 ani pe piața de profil din România, Wolcar a oferit și oferă în continuare publicului român piese auto înalt calitative, iar pentru cei din Craiova pune la dispoziție un service auto specializat.

Iarna nu este un prilej de bucurie pentru șoferi. Pentru a trece peste sezonul rece cu bine, revizia auto este o recomandare. Odată revizia auto făcută, problemele tot nu se opresc. Anumite piese auto ale mașinilor sunt într-un adevărat pericol atunci când temperatura scade sub -10 grade Celsius. Așadar, indiferent de sezon, publicul trebuie să cunoască un centrul specializat de dezmembrări ce poate expedia piesele obținute, oriunde în țară, către clienți.

 

Piesele auto la mare căutare pe timp de iarnă, disponibile la Wolcar

Wolcar, firmă specializată ce se ocupă dezmembrari Volkswagen Craiova, are pe stoc piese auto de mare interes pentru români. Bineînțeles, Wolcar nu comercializează doar piese auto Wolkswagen, ci și piese de la alte mărci auto din care amintim de Audi, Seat, Ford, Skoda, Mini, Porsche și chiar Mercedes.

Lista de avantaje de pe urma colaborării cu Wolcar nu se oprește aici: publicul interesat poate achiziționa și piese auto noi. Mai multe detalii în acest sens regăsesc pe vw-dezmembrari.ro.

 

Cum pot fi achiziționate piesele auto la mâna a doua din mediul online?

Wolcar a dezvoltat în cadrul site-ului oficial un filtru de căutare bine pus la punct. Potențialii clienți trebuie să selecteze marca auto a mașinii, modelul acesteia, dar și anul de fabricație. Ulterior le vor fi prezentate toate piesele auto disponibile la Wolcar pentru modelul de mașină în cauză.

Atenție! Wolcar oferă piese auto obținute de pe urma dezmembrărilor, ceea ce înseamnă că stocul firmei este actualizat constant. Cei ce nu au descoperit astăzi piesa de interes pentru ei pot încerca în zilele următoare, posibilitatea de a găsi piesele auto dorite crește de la o zi la alta.

Așadar, piesele auto sunt livrate direct din stoc în maxim 2 zile lucrătoare. Wolcar eliberează factură atât pentru piesele noi, cât și pentru cele second hand. Mai mult de atât, fiecare piesă achiziționată de la Wolcar dispune de 3 luni garanție.

Sunt calitative piesele auto la mâna a doua obținute de pe urma dezmembrărilor? În ceea ce le privește pe cele de la Wolcar, putem afirma că sunt înalt calitative. Wolcar expediază piese auto doar după ce le verifică pe bancul de probă. În cazul în care clientul nu a ales corect piesa auto sau nu e mulțumit de ea are dreptul la retur. Mai multe detalii în acest sens direct pe vw-dezmembrari.ro.

Craiovenii, dar și ceilalți ce pot ajunge la sediul firmei Wolcar pot beneficia de o mulțime de servicii. De la diagnoză computerizată, chip tuning, reparații capitale ale motoarelor, echilibrări dinamice și până la curățarea sistemelor de alimentare și injecție și nu doar atât.

Firma Wolcar are sediul în Malu Mare, Craiova, iar pentru mai multe detalii personalul poate fi contactat la numărul de telefon 0768 912 489 sau prin e-mail: wolcar@yahoo.ro.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Forumul German

qhouse sibiu

Palatul Brukenthal Avrig

sevis

Comunicat de presa final

Vacanta Eurotrip
info
publicare anunturi
Licitatie publica

accentmedia