Tribuna
PNL
Weekend Ioana Costea
Laura BUCIU
2272 vizualizari
Weekend Ioana Costea

Oamenii de bine nu se dau de-o parte de la nimic atunci când e vorba de viaţa unui tânăr. 50 de artişti sibieni vor urca, pro bono, pe scenă în acest sfârşit de săptămână. Ei vor avea o serie de spectacole umanitare menite să îi ajute pe apropiaţii Ioanei Costea să strângă suma de bani de care tânăra bolnavă de leucemie are nevoie pentru transplantul de celule stem care îi poate reda speranţa la viaţă. Astfel, vineri, în data de 2 octombrie, de la ora 19, la Teatrul de Vară, trupele de artă medievală Amaro, Artgotica şi Cavalerii "Cetăţii Roşii" deschid weekendul cu trei spectacole de animaţie şi teatru medieval. Sâmbătă, în data de 3 octombrie, de la ora 19, la Sala Thalia, Teodora Ciocănea, Sebastian Stan, Tudor Barbu, Victoria Meiţescu şi Viorica Telceanu îi vor aştepta pe toţi sibienii pentru un regal al muzicii populare ardeleneşti. Duminică, în ultima zi a weekendului intitulat sugestiv "ioana Costea", de la ora 14, la Teatrul de Vară, Guilty Lemon, Corul Liceului de Artă Sibiu şi Studenţii de la Secţia Artă Teatrala a Universităţii Lucian Blaga Sibiu îi aşteaptă pe sibienii cu ritmuri de jazz, muzică de cor şi spectacolul "Jocul de-a teatrul".
Pentru fiecare spectacol, biletul va costa 10 lei şi va putea fi achizitionat în seara evenimentului de la intrarea în sala de spectacol. Toţi banii strânşi vor fi depuşi în conturile deschise pe numele Ioanei Costea la BCR Sibiu. Cei care vor să doneze bani pentru salvarea acestei tinere o pot face în conturile RO 52 RNCB 022 711 056 995 000 (în lei) sau RO 25 RNCB 022 711 056 995 0002 (în euro).
Evenimentul este organizat de Asociaţia Ordinul Cavalerilor de Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu cu sprijinul Filarmonicii de Stat Sibiu şi www.designbank.ro.
Asociaţia Ordinul Cavalerilor de Sibiu îşi propune să continue seria acestor spectacole şi în lunile următoare cu speranţa că împreună cu publicul sibian se vor strânge toţi banii necesari transplantului de celule stem şi astfel Ioana Costea va învinge boala cumplită de care suferă.comentarii
8 comentarii

doamne ajuta! trebuie sa se stranga suma asta mare, cand e vorba despre viata unui om, trebuie sa facem totul pentru a putea ajuta
riana
01.10.2009 17:12
Bafta!
Muma
01.10.2009 20:22
sa ne rugam Lui Dumnezeu pentru vindecarea sufletului si pentru vindecarea trupului si sa aducem inaitea Lui pe aproapele nostru in persoana Anei Costea si Dumnezeu va da izbanda copiilor Sai .Va pune pe inima oamenilor de bine placerea de a o ajuta pe Ioana .acum un mesaji pentru tine Ioana .Nadajduieste in Dumnezeu el nu te va lasa in suferita va sta alaturi de tine si te va ajuta sa treci prin ia
pavel
01.10.2009 22:50
Felicitari celor care se ocupa de acest caz pentru strangerea de sumei necesare pentru sanatatea acestei copile, sibieni ar trebui sa fie mult mai uniti.De la fiecare cate putin si putem s-o ajutam pe Ioana.
micutza
02.10.2009 09:04
cum zicea si micutza, felicitari colegilor de liceu care isi dau tot interesul sa o ajute, ei sunt cei care sunt in spatele la tot ce inseamna strangerea de fonduri pentru Ioana Costea.
eu
02.10.2009 19:17
se vede ce fel de om este Ioana dupa prietenii deosebiti pe care ii are.felicitari tuturor!
vis - a - vis
02.10.2009 22:24
felicitari tuturor celor implicati in strangerea de fonduri pt IOANA COSTEA.
Initiativa din aceste zile pt.strangerea de fonduri m-i se pare un gest extraordinar din partea celor implicati in organizarea acestor spectacole.Am incredere in D-zeu ca acesti bani se vor strange si peste nu mult timp o sa readucem zambetul pe buzele Ioanei, precum si a familiei.Doamne ajuta!
luminita
03.10.2009 15:44
Cu ajutorul lui Dumnezeu o sa se adune banii necesari...... Pacat ca viata unui om atarna de o suma de bani....
BAFTA IOANA SI SA FI TARE
alexandru
13.10.2009 21:51
Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia