Tribuna
Mircea Cazan:
"Vreau să schimb culoarea vişinie a Sibiului"
Dragoş BAKO
1605 vizualizari

Deputatul PNL Mircea Cazan a susţinut ieri prima conferinţă de presă în calitate de preşedinte interimar al filialei sibiene a partidului. Cazan a fost însoţit la conferinţă de prim - vicepreşedintele Ludovic Orban, de senatorul Minerva Boitan, de senatorul Ovidiu Marcuţean (Neamţ), deputatul Ioan Ţintean (Bistriţa Năsăud), deputatul Paul Horj (Maramureş) şi de candidatul PNL Sibiu pentru europarlamentare, Roberto Dietrich jr. Noul preşedinte interimar al liberalilor sibieni a lansat un apel atât către foştii membrii ai partidului cât şi pentru cei ce împărtăşesc doctrina liberală, de a se apropia de PNL: "Vreau să deschidem porţile partidului, să atragem oameni de valoare". Obiectivele principale ale deputatului din colegiul 6 sunt obţinerea unui rezultat de către PNL mai mare decât media de până acum şi sprijinarea candidatului PNL la alegerile prezidenţiale. Ludovic Orban a declarat ieri că schimbarea conducerii filialei locale s-a făcut "din dorinţa de a creşte performanţele partidului în Sibiu" şi că hotărârea a fost luată ţinându-se cont şi de cel mai bun rezultat obţinut la alegerile parlamentare. Prim vicepreşedintele liberalilor a mai spus că probabil după europarlamentare vor avea loc alegeri în filiala de la Sibiu, astfel ca la 1 octombrie cel târziu să existe conduceri alese şi că şi-ar dori ca consilierii locali şi cei judeţeni să fie mai activi. Făcând aluzie la culorile PSD şi PD - L, Mircea Cazan a spus că doreşte să schimbe "culoarea vişinie a Sibiului", aducând-o la galben, culoarea liberalilor. Conform declaraţiilor "numărului doi" din PNL, Ludovic Orban, obiectivele majore ale acestei formaţiuni politice sunt obţinerea unui scor de 22 - 25 la sută la europarlamentare şi câştigarea alegerilor prezidenţiale. Întrebat dacă doreşte o refacere a alianţei cu PD - L Orban spune că a studiat preferinţa electoratului PNL care ar opta în proporţie de peste 80 la sută un tandem cu PD - L şi că, din acest motiv, ar fi de acord: "Acesta este singurul motiv: nu din dragoste pentru Raluca Turcan sau pentru Boc, ci din dragoste pentru alegători. Oricum, o guvernare e o căsnicie din interes". Următoarea întâlnire pe care preşedintele interimar al liberalilor o va avea cu presa, va fi la Miercurea Sibiului, la cabinetul parlamentar pe care şi-l va deschide în această localitate: "Va fi o întâlnire cu pâine şi sare, ca în Mărginimea Sibiului".comentarii
7 comentarii

Mai oameni buni Cazan asta e un smecher si o sa duca PNL Sibiu si mai jos decat este azi. Nu il intereseaza decit afacerile lui. Il doare in cot de liberalism si de binele oamenilor. Ce a facut in 3 luni pentru cei care l-au votat? Nimic.
eusebiu nica
02.04.2009 08:44
da Cazan Mircea Vasile va demonstra ca vrea binele Sibiului si al Marginimii aveti rabdare, lasati omul sa demonstreze...
adu
02.04.2009 09:06
Nu cred ca acest Cazan va reusi sa faca ceva. Nu il vad in stare sa mobilizeze electoratul si nici membri din partid.
vasile
02.04.2009 09:22
Avem multe magazine cu VOPSEA se poate cumpara si se scimba culoarea dorita, ce prostie liberala parca culoarea conteza????faceti traba sa se vada si lasati culorile ZUGRAVILOR, VOPSITORILOR.
Liberal,
02.04.2009 09:39
DACA DOMHUL CAZAN DEJA E INTORS PE JUMATATE SPRE PDL DIN DORINTA DE A AVEA ACCES LA UN GUNOIUL MAI BOGAT AL ACESTUI PARTID DE TRADATORI, VETURCAN SI SLEAHTA, ATUNCI E GRAV! POATE MITEA NU ERA ATAT DE GURALIV, DAR PROBABIL ERA MAI DE BUNA CREDINTA!
L. BOAR
02.04.2009 10:58
mircea cazan UN PERSONAJ DUBIOS LIPSIT DE EDUCATIE UN LINGE BLIDE CARE ARE O MARE CALITATE ARE O LIMBA DEZVOLTATA.(de atata lins bineinteles).
rotary
02.04.2009 12:23
probabil vrea sa schimbe visiniul cu un maroniu ! asa cum are culoarea cam toata romania la momentul acesta .
ss
02.04.2009 17:21
Din aceeasi categorie
Tribuna

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
ARTMANIA
Licitatie publica