Tribuna
Viteză criminală: peste 190 km/h (FOTO / VIDEO)
Viteză criminală: peste 190 km/h (FOTO / VIDEO)

Viteza excesivă i-a lăsat fără permis pe 3 fraţi din Focşani. Ei au fost surprinşi de aparatele Radar cu peste 160 de kilometri la oră pe Drumul Naţional 1, în apropiere de Sălişte. Întrebaţi unde se grăbeau atât de tare, şoferii au spus că veneau din Italia şi se îndreptau spre casă, în Focşani, unde îşi vor petrece concediul. Cei 3 conduceau vehicule de lux, aşa că nu s-au mai gândit la ce se poate întâmpla atunci când circuli cu o asemena viteză. Cei trei veneau din Italia cu un Audi, un Mercedes şi un BMW. Un alt conducător auto a devenit pieton după ce Radar-ul a înregistrat faptul că circula cu peste 190 de km/h.
Poliţiştii Serviciului Rutier Sibiu i-au depistat pe cei 4 şoferi care au călcat prea tare pedala acceleraţiei, joi, 4 august, în timpul unei acţiuni pe linia combaterii şi sancţionării vitezei excesive. Acţiunea s-a subscris Programului naţional pentru reducerea riscului rutier pe DN 1 şi DN 7.
În cadrul acţiunii, poliţiştii rutieri au aplicat peste 163 de sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea vitezei regulamentare. De asemenea, au fost ridicate în vederea suspendării 6 permise de conducere pentru o perioadă de 90 de zile. Aceştia au depăşit viteza regulamentară cu peste 50 km/h. Cei 6 conducători auto ale căror permise de conducere au fost reţinute în vederea suspendării au fost surprinşi de aparatele radar pe DN 1, în afara localităţii Sălişte. „Reamintim că acţiunile preventive desfăşurate se doresc a fi un avertisment al poliţiei rutiere, lansat tuturor celor care circulă pe drumurile publice, deseori în dispreţul legii rutiere, mai ales în ceea ce priveşte respectarea limitei maxime de viteză şi adaptarea acesteia la condiţiile concrete de drum. Siguranţa participanţilor la trafic şi reducerea riscului rutier reprezintă principala preocupare a poliţiştilor rutieri sibieni”, a spus Bogdan Maxim, şeful Biroului Drumuri Naţionale şi Europene Sibiu.
comentarii
6 comentarii

Probabil s-a luat politia di italia dupa ei , altfel nu se grabeau ei.
io
05.08.2011 17:50
ar trebui amendati ku maximu italieni astia de romania va spun ca fac niste depasiri aiurea .spun ca se grabesc acasa aiurea se grabesc spre destinatia finala din pacate
undertaker
05.08.2011 18:04
pisati de politisti ce stati cu mina intinsa. la lopata sa faceti autostrazi.
ion
05.08.2011 18:37
In vest, daca depasesti viteza regulamentara cu peste 25 km/h te duce direct la puscarie. De ce nu se procedeaza asa si in Romania? Pedepsele nu sunt destul de aspre pentru infractori, si atunci isi permit sa-si faca de cap.
Serban
05.08.2011 18:57
Ce t
@Serban
05.08.2011 21:01
"
DCM
05.08.2011 23:20
Din aceeasi categorie
Infinity Ink. Photography

ciclism.sibiu.ro

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia