FITS 2024
Tribuna
Gaz metan - Pecs 4-1
Victorie cu repetiţie
Cosmin PRIŞCĂ
1209 vizualizari
Fotbaliştii medieşeni au câştigat cu acelaşi scor ca şi acum 4 zile, cu Kecskemeti, amicalul de marţi seara, cu formaţia maghiară Pecs.
Gazul metan a câştigat cu 4-1 al treilea meci amical susţinut în Ungaria, în această vară, cu gruparea Pecs. Fotbaliştii lui Cristi Pustai s-a impus cu acelaşi scor şi în urmă cu 4 zile, în faţa deţinătoarei Cupei Ungariei, echipa Kecskemeti.
Zaharia a deschis scorul în minutul 12, fructificând simplu un balon primit de pe partea dreaptă. Eric a majorat diferenţa, 5 minute mai târziu, cu un şut sec, din interorul careului mare, iar ex-bistriţeanul Ciprian Petre a stabilit scorul primei reprize, în minutul 32, mijlocaşul înscriind după o combinaţie cu Florin Bratu.
Fostul internaţional Florin Bratu a "închis" tabela în ultimul minut de joc, după ce maghiarii marcaseră golul de onoare, la jumătatea reprizei secunde.
“Sunt bucuros pentru că am câştigat şi am reuşit încă o dată să marcăm de 4 ori. Am făcut o primă repriză foarte bună, în care am înscris de 3 ori, fără să primim gol, astfel că am luat o opţiune serioasă pentru o nouă victorie. S-a văzut o calitate bună a jocului, posesie bună, dar şi multe alte situaţii de gol. În repriza secundă am rulat tot lotul, astfel că nu am mai avut aceeaşi omogenitate”, a afirmat tehnicianul Cristi Pustai.
Meciul s-a desfăşurat pe durata a două reprize a câte 50 de minute. Pustai a început meciul cu următoarea formulă: Pleşca - R. Zaharia, Akaki Khubutia, Hoban, P. Pîrvulescu - Al. Munteanu, Todea, Nikandro, Eric,C. Petre - Bawab, iar în partea secundă am mai evoluat Vîtcă, Buzean,R. Miclea, Dudiţă, Fl. Bratu, Fl. Lazăr şi D. Bozeşan.
Medieşenii vor susţine următorul meci de verificare sâmbătă dimineaţa, de la ora 10.00, cu echipa locală Debrecen, urmând ca luni să se deplaseze la Budapesta, unde vor întâlni formaţiile Pappa şi Gyor, de la orele 16.00, respectiv 18.00. Ultimul amical din stagiul de pregătire din Ungaria se va disputa pe data de 7 iulie, fie cu Debrecen, fie în Slovacia, la Kosice, cu echipa locală.

Bratu :”Am o revanşă de luat faţă de mine”
Atacantul Gazului metan, Florin Bratu, a marcat -un gol, în victoria cu maghiarii de la Pecs, scor 4-1. Transferat în iarnă, de la Dinamo, Bratu a dezamăgit la Mediaş în returul campionatului trecut. Jucătorul de 31 de ani a evoluat în 5 partide pentru Gaz metan, fără a-şi trece în cont vreo reuşită. Fostul dinamovist pare însă un cu totul alt fotbalist în perioada de pregătire pentru sezonul viitor.
"Bratone" a creat faza din care a şi marcat, în minutul 99. A urcat în atac, a combinat scurt, în margine, la Vukadinovic, a cărei centrare a fost reluată sec, cu latul, din interiorul careului mare, la colţul scurt.
"Mă simt un cu totul alt jucător decât în momentul în care am ajuns la Mediaş. Am poftă de joc. Începe să fie din ce în ce mai bine, în ceea ce mă priveşte. Am o revanşă de luat faţă de mine în primul rând. Ştiu că cei care m-au transferat şi-au pus mari speranţe în mine şi săer ca, din noul sezon, să devin un jucător util echipei", a afirmat Florin Bratu.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Comunicat de presa

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
adi eco
Licitatie publica