Tribuna
Vezi gama de caserole din plastic sau ce ambalaje nu lipsesc din restaurante cu serviciu de livrare
Vezi gama de caserole din plastic sau ce ambalaje nu lipsesc din restaurante cu serviciu de livrare

Pentru restaurantele care servesc preparate delicioase și în locație, dar au și serviciul de delivery inclus, ambalajele sunt absolut necesare. Acestea sunt alese în așa fel încât să corespundă cu un anumit concept culinar.

Vezi gama de caserole din plastic ce nu lipsește din niciun restaurant. În plus, sunt și alte tipuri de ambalaje de unică folosință necesare.

 

# Caserole cu capac

Caserolele cu capac sunt unele dintre cele mai practice tipuri de ambalaje existente. Acestea pot fi închise și deschise de nenumărate ori și mențin mâncarea nu închisă ermetic, însă oricum ferită de expunerea la condițiile mediului ambiant.

 

# Pungi și sacoșe din hârtie

Pentru că la serviciul de delivery sunt absolut necesare și ambalajele finale și anume pungi și sacoșe din hârtie. Sunt disponibile și la furnizorul Snick-Ambalaje.com, fiind accesibile la preț și ușor de comandat - din pagina oficială.

Astfel de ambalaje din hârtie sunt unele dintre cele mai bune tipuri de împachetări. Au un cost rezonabil, iar după utilizare ca impact asupra mediului astfel de ambalaje nu se vor transforma într-un deșeu periculos. În plus, calitativ vorbind, ambalajele de acest tip sunt recomandate pentru orice tip de preparat ambalat și livrat și nu influențează în vreun fel mirosul alimentelor astfel livrate.

 

# Cutii de carton

Sunt un must-have pentru cei care livrează produse specifice precum pizza sau alte derivate, din aluat realizate. Marea majoritate a prestatorilor de servicii din această nișă își fac stoc generos din astfel de ambalaje. Sunt rezistente și perfecte pentru depozitarea mâncării. De asemenea, cutiile din carton pot fi folosite și pentru deserturi.

 

# Pungi biodegradabile

Nu în cele din urmă vorbim despre un consum mare de pungi biodegradabile. Acestea pot fi folosite pentru diverse tipuri de preparate culinare. Acestea sunt utile mai ales pentru alte accesorii, tacâmuri, sosuri cu care vine însoțit un meniu comandat.

Astfel de ambalaje sunt universal valabile pentru aproape orice restaurant. Nu vor fi folosite doar pentru un anumit preparat.

 

Descoperiți Snick Ambalaje

Pe această nișă Snick Ambalaje este unul din furnizorii de renume. Livrează oriunde în țară și în plus își răsplătește clienții fideli cu reduceri pentru viitoarele comenzi - în funcție de anumite valori ale comenzilor efectuate. Detalii în acest sens sunt în pagina oficială.

Când prestatorii de servicii din această nișă și-au dat seama că ambalajele sunt nu doar necesare, ci și practice și își pot promova și altfel business-ul, acestea s-au transformat din accesorii în consumabile importante. Mai cu seamă pentru că standardele acestei nișe la ora actuală impune anumite tipuri de materiale ce pot fi folosite pentru producția de ambalaje de unică folosință.

Snick Ambalaje este pregătit pentru solicitări diverse și cu stoc generos. De aici pot fi comandate tacâmuri de unică folosință și ambalaje diverse - sacoșe, pungi, role de hârtie, caserole și nu numai. Comenzile pot fi la set, bax sau vrac. Pot fi și personalizate de asemenea. Descoperiți oferta online.

 

Contact:

Aleea Industriilor, nr. 5, Buzău

comenzi@snick-ambalaje.com






comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
adi eco

EVENIMENT TV
VISA MEDICA
visa medica
Cartuse toner, unitati cilindru
Licitatie publica

ACCENT MEDIA