Tribuna
PNL
„Veșnicia s-a născut la sat”, în Ațel
Vasile ANTIPA
742 vizualizari
„Veșnicia s-a născut la sat”, în Ațel

Va fi sărbătoare mare, duminică, 25 august august, la Ațel, unde se va desfășura a treia ediție a spectacolului „Veșnicia s-a născut la sat”. Deschiderea oficială a evenimentului este programată la or 15.30, la o jumătate de oră mai târziu este programat recitalul susținut de Robert Târnăveanu. La 16.30 va evolua Ansamblul Vânători. iar la ora 17 are loc un recital susținut de către Veta Biriș.

La ora 18 vor urca pe scenă membrii Grupului Vocal "Almășanu", iar la 18.30 va fi prezent la spectacol și Ansamblul Folcloric “Poienița” din Șmig. O oră mai târziu are loc spectacolul susținut de către Ansamblul Folcloric “Purtata” din Mediaș cu soliștii Bianca și Diana Crețu și Radu Dumitru,iar la 19.30 este programat să evolueze Ansamblul Asociației „Vise Îndrăznețe” din Ațel.

Ora 20 aduce un recital susținut de Luminița Dejan, la ora 20.30 este programat concertul Ela Sol, iar seara se va încheia cu recitalul Grupului folk „Motto”.

Spectacolul „Veșnicia s-a născut la sat” este o inițiativă a Asociației Vise Îndrăznețe Ațel în colaborare cu Primăria Comunei Ațel și a Consiliului Local Ațel.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia