Continental
Tribuna
Vârstnicii din Mediaș au la dispoziție un telefon verde
Vasile ANTIPA
444 vizualizari
Vârstnicii din Mediaș au la dispoziție un telefon verde

Primăria Mediaș a creat un telefon verde pentru vârstnicii din municipiu. Vârstnicii pot apela la 0800-800 602. Inițiativa face parte dintr-o serie de acțiuni de informare și sprijin a persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani, care nu au susținători legali sau vreo altă formă de ajutor.

De asemenea, municipalitatea a demarat o acțiune de informare a cetățenilor. Astfel, la fiecare scară de bloc vor fi afișate informații de interes general valabile în această perioadă.

“Un obiectiv extrem de important pe care îl avem în această perioadă este derularea de acțiuni de informare și sprijin a persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani, care nu au susținători legali sau vreo altă formă de ajutor.

Am demarat o acțiune de informare a cetățenilor. Astfel, la fiecare scară de bloc vor fi afișate informații de interes general valabile în această perioadă. În urma apelului nostru, prin care am solicitat implicarea societății civile, a voluntarilor de a veni în sprijinul persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani, fără susținători sau altă formă de ajutor, numeroși medieșeni ne-au comunicat că sunt dispuși să ajute în această perioadă dificilă.

Am creat un telefon verde care poate fi apelat gratuit de către orice persoană cu vârsta de peste 65 de ani care are nevoie de ajutor”, a precizat Gheorghe Roman, primarul Mediașului.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia