Tribuna
PNL
UPDATE: Tunetul a lovit
UPDATE: Tunetul a lovit
7 infractori au fost prezentaţi Parchetului cu propunere de arestare preventivă * Valoarea prejudiciului cauzat de hoţi este de peste 1,5 miliarde de lei vechi
Tunetul a lovit la Sibiu. Este vorba de o acţiune a poliţiştilor care au descins în mai multe puncte din judeţ de unde au ridicat mai mulţi infractori. Poliţiştii din Sibiu îi aveau de mai mult timp în vizor pe cei care băgaseră spaima în sibieni, pentru că intrau noaptea în locuinţe şi sedii de firmă. Acum vor intra după gratii.
Oamenii legii aveau informaţii cum că cei 7 bărbaţi acuzaţi de furt calificat au comis peste 15 spargeri de societăţi comerciale şi firme, toate în municipiul Sibiu şi în localităţile limitrofe. Hoţii aveau şi o strategie proprie. Acţionau doar noaptea, prin escaladare. Au furat scule electrice, componente electronice, sume mari de bani şi alimente. Nimic nu le prisosea. Toţi cei 7 au vârste cuprinse între 27 şi 30 de ani. Pentru faptele lor vor petrece mult timp după gratii. "Gruparea infracţională formată din 7 bărbaţi a fost destructurată de către poliţiştii serviciului de investigaţii criminale. Aceştia sunt cercetaţi pentru săvârşirea unui număr de 15 infracţiuni de furt din societăţi comerciale şi din locuinţe. Sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat", a declarat Luciana Balteş, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Sibiu.
UPDATE: În urma prezentării instanţei de judecată a celor 7 persoane acuzate de furt calificat, pe numele tuturor s-au emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.
Cercetările sunt continuate de poliţiştii sibieni.comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Food will win de war

Publica anunturi

Palatul Brukenthal Avrig

management dirigentie inofrmare

Vacanta Eurotrip
info
Licitatie publica

accentmedia