Tribuna
Sevis
UPDATE / Transfăgărăşanul, deschis pe un sens circulaţiei – GALERIE FOTO
UPDATE / Transfăgărăşanul, deschis pe un sens circulaţiei – GALERIE FOTO
Blocat din cauza căderilor de pietre la aproximativ 2 km distanţă de Bâlea Cascadă, Transfăgărăşanul a fost redeschis circulaţiei pe un singur fir la ora 10,30.

Transfăgărăşanul a fost blocat în această dimineaţă după ce aproximativ 200 de metri cubi de stânci au căzut de pe versant, la aproximativ 2 kilometri de Bâlea Cascadă. Drumarii au intervenit pentru degajarea şoselei, şi în jurul orei 10:30 traficul a fost deblocat pe un singur sens de mers, dinspre Sibiu spre Bâlea Cascadă. "În prezent, se circulă pe un singur sens de mers, deoarece sunt şanse ca, din cauza vremii nefavorabile, să mai existe şi altă posibilă cădere de stânci", spune Liviu Creţu, şeful Secţiei Drumuri Naţionale Sibiu. Porţiunea de drum pe care au căzut stânci a fost semnalizată corespunzător, urmând ca în zilele următoare, atunci când vremea o va permite, şoseaua să fie degajată complet.


comentarii
4 comentarii

a fost o viitura de ca 200 mc
abg
20.05.2010 09:57
Avea nevoie carabulica de piatra pentru constructii.
Gogosaru
20.05.2010 12:21
E de plans nu de ras , hotii astia care de 20 de ani ne conduc tara nu au facut decat sa fure . Au taiat (furat )in nestire padurea , acum au venit la vale versantii si mai fura o data cu deblocarea drumului . Sa-i trasneasca cel de sus .
xxx
20.05.2010 16:05
cand la procesul "printisorului" la sibiu, nicu ceausescu le-a spus ca cea ce tatal sau a construit ei nu vor fi in stare nici sa zugraveasca, mai toti il faceau nebun! si iata: transfagarasanul cade, combinatele siderurgice s-au transformat in fier vechi, caile ferate, podurile, se prabusesc, autostrada este vai de ea, canalul dunare-marea-neagra.... ce sa mai vorbim; cate baraje, hidrocentrale au mai facut lichelele astea? degeba ne batem cu pumnul in piept dar, sincer, din ceea ce am enumerat traim din trecut, inclusiv casa poporului, a doua cladire din lume dupa pentagon! mi-e sila!
aceeasi sila.....
20.05.2010 22:23
Din aceeasi categorie
PORTAL MEDICAL

Postare anunturi

venactiv

Vacanta Eurotrip
info
Palatul Brukenthal Avrig
Licitatie publica

accentmedia