Tribuna
Un psiholog şcolar are un blog despre sex

„Femeia e locul de unde toţi bărbaţii de pe planeta asta şi-au făcut loc să iasă ţipând... şi locurile în care se «ostenesc» mereu să intre!” sau „Lăsând la o parte însă pe aceia care consideră FEMEIA doar simple purtătoare de SÂNI, sau, mai rău, de vagin.....haideţi să le dăm dreptate bărbaţilor! Cum să nu le placă!??? Rotunjimile astea delicate, catifelate, aprinse de dorinţă, când moi, când tari...care hrănesc, care se lasă mângâiate şi-ncap perfect în podul palmei masculine, care sunt ca o vamă, la mijlocul drumului între cele două cuiburi ale femeii: buze sau înlăuntru” - sunt texte care nu sunt publicate de un specialist în sexologie sau pe un site destinat adulţilor, ci pe un blog al unui psiholog şcolar. Nu orice psiholog şcolar, ci chiar şefa psihologilor şcolari, director al Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională (CJRAE) din Sibiu. După ce a primit nenumărate cereri de prietenie pe facebook, Mirela Pui, psihologul despre care este vorba, a ţinut că spună celor care îi citesc blogul că nu este disponibilă aventurilor. „După cererile de prietenie de pe Facebook sau unele reacţii primite ca feedback am înţeles că s-au tras şi concluzii pripite în ceea ce mă priveşte. Dragii mei, NU!!! Nu sunt disponibilă aventurilor!! Nu caut ASTA! Nu caut NIMIC!!”, scrie Mirela Pui. Psihologul are o tehnică exemplară de folosire a figurilor de stil. Astfel, titluri ca „Iubite, colorează-mi trupul peste tot” sau „Nufărul din adâncul femeii... Îl vrei?” sau „Capcana Macului” sunt postări cu tentă sexuală clară. Psihologul cere limite Mirela Pui a trimis un comunicat de presă în care solicită să se facă o delimitare între funcţia pe care o deţine la nivelul CJRAE Sibiu, profesia sa de psiholog clinician specializat în terapia cuplului şi a familiei. „Blogul pe care scriu este unul personal şi niciodată nu am amestecat şi nu voi amesteca punctele de vedere personale şi de specialitate clinică cu activitatea de consilier şcolar. Articolele prezentate pe blogul personal sunt scrise sub forma unor răspunsuri deschise la problematicile şi preocupările aduse de pacienţi la cabinetul privat şi nu au nimic în comun cu activităţile raportate la elevi. Articolele au un caracter publicistic, asemeni abordărilor pe care şi alţi specialişti în domeniul psiho-sexologiei, cu statut de profesor universitar, le au în presa din România. Nu mă consider la nivelul profesional al acestora şi nici nu vreau să nominalizez pe cineva pentru a nu crea deservicii cuiva în acest context”, spune Mirela Pui într-un comunicat de presă. (L. B.)comentarii
8 comentarii

Bravo doamna psiholog!
Felicitari pentru... curajul de a scrie despre asemenea teme considerate inca tabu.
Cu stima.Dorin
Dorin
10.09.2014 07:22
te dedublezi ca ponta....
pui pui
10.09.2014 07:38
Cred ca totul a inceput de la articolul idiotului ala de la Adevarul, Copaceanu, parca.(nici macar nu merita sa-i retin numele). Un frustrat, un dezorientat si un egocentrist. Iar aceasta parere despre el o am de ceva timp, nu este influentata de situatia neplacuta in care a pus-o pe d-na psiholog.
Oricum, doamna, vedeti partea buna a lucrurilor: creste vizibilitatea blogului si notorietatea Dvs.
Iar mie, care, cu aceasta ocazie, v-am citit pentru prima data, chiar imi place cum scrieti. Si sunt convins ca nu sunt singurul! Succes!
sustin
10.09.2014 08:24
Stimabila joarda! La nufarul tau ii place copiii???
Inspectorul general
10.09.2014 10:54
Mai pubidonzilor! Asta e! Si voua va place nufarul si voi ati iesit tipand!!! Poate daca unii care sunt oripilati ar discuta mai mult cu copiii despre sex, n-ar mai fi atatea eleve gravide, nici n-ar face sex sau sex oral orin budele liceelor! N-ati stiut?! Dna Pui are si talent literar!!! Cati din cei care se erijeraza in judecatori nu au legaturi extraconjugale si cati nu ofteaza cand vad o fatuca abia data in parg?! cati nu se gandesc cand stau in autobuz ce i-ar face si cum i-ar face tipei dragute care se sprijina de bara?! Ai? Moralistilor!!!
@@@
10.09.2014 13:27
Il mai baga cineva in seama pe Copaceanu cu strugurii lui acri?
Problema blogului dnei Pui nu e tema-sexualitatea. Nu e prima nici singura care scrie despre asta. Ci textele de o platitudine crasa, bune de citate pe FB, gen Aniela Minu. Sexul povestit e ok, sexul povestit in clisee si Sandra Brown-isme, nu.
Ania
10.09.2014 14:58
Daca nu scrii despre acest subiect delicat, este rau, penrtu ca tinerii nu stiu sa se comporte intr-o anumita imprejurare, daca scrii, este rau, pentru ca trezesti simturi greu de stapanit.
I B.
10.09.2014 16:05
...buze sau"inlauntru". Dictionarul elevului destept sau "Dictionarul ortografic al limbii romane", Scrie expresia "inauntru". Este valabila si "inlauntru"? Dictionarul nu precizeaza.
Ioan B.
10.09.2014 16:24
Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

Infinity Ink. Photography

Vacanta Eurotrip
info
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia