Continental
Tribuna
"Un oraș pentru un spital", în sprijinul Spitalului Municipal Mediaș
Vasile ANTIPA
599 vizualizari

Spitalul Municipal Mediaș are parte de ajutor din partea Asociatiei Micăsasa Connect, susținută de Fundația Comunitară Sibiu. Asociația a demarat campania "Un oraș pentru un spital".

Reprezentanții asociației au stabilit, împreună cu conducerea spitalului, care sunt nevoile prioritare în acest moment, pentru a preveni, detecta și raspunde pandemiei de COVID-19. Personalul medical este cel mai expus la virus și necesită echipamente de protecție printre care se combinezoane, mănuși sterile, măști, ochelari de protecție, viziere sau dezinfectanți.

De asemenea, sunt necesare echipamentele medicale strict obligatorii pentru un pacient critic, care are nevoie de asistare respiratorie și a funcțiilor printre care se numără aparate de ventilație mecanică sau monitor funcții vitale. Donațiile ajung la Spitalul Municipal din Mediaș sub formă de echipamente și consumabile necesare în lupta cu noul coronavirus. Persoanele care doresc să se implice în această campanie pot dona în conturile Fundația Comunitară Sibiu.

Cont RON: RO72RNCB0227130116020001

deschis la BCR Sibiu ( *cu mențiunea Mediaș)

Cont Euro: RO18RNCB0227130116020003,

Cod SWIFT: RNCBROBU, deschis la BCR Sibiu

De asemenea, pe pagina de internet a campaniei,  se pot face donații direct cu ajutorul cardului prin Mobilpay.

comentarii
0 comentarii

Din aceeasi categorie
Muzeul Brukenthal

ULBS

Vacanta Eurotrip
info
Apa Canal
Publica anunturi
Licitatie publica

accentmedia